Sari la conținut

Rețetă împotriva VIROZELOR. Dr. Cip: Conține trei ingrediente naturale

virozele respiratorii
Sursa: Unsplash
boli infecțioase ale sezonului rece

Rețetă împotriva VIROZELOR. Dr. Cip: Conține trei ingrediente naturale! Plantele medicinale ocupă un loc important în tratamentul virozelor respiratorii.

Datorită concentrației ridicate de substanțe active, numeroase plante, precum curcuma sau turmeric, sunt eficiente în lupta împotriva infecțiilor respiratorii.

Cel mai recomandat condiment pentru viroze

Dr. Cip, medic specialist oftalmolog, cel care oferă sfaturi prețioase de sănătate pe Tik Tok, a dezvăluit o rețetă pentru creșterea imunității.

În contextul în care se înregistrează tot mai multe cazuri de infecții respiratorii, dr. Cip a arătat pe contul său de socializare cum se face o soluție pentru creșterea imuniății, în special împotriva virozelor. Conține miere, ghimbir și pudră de curcuma.

Ingrediente necesare: 3 linguri de miere; trei, patru centimetri de ghimbir ras și două lingurițe de curcuma.

Potrivit medicului specialist, „mierea trebuie luată dintr-o sursă de încredere, nefalsificată. Mai mult, mierea să nu fie tratată termic, pasteorizată, pentru că își pierde proprietățile. Toate ingredientele din care se face soluția au rolul de a crește imunitatea nespecifică antivirală”.

Mod de preparare: Se rade ghimbirul. Se pune peste miere, apoi se adaugă cele două lingurițe de curcuma sau turmeric. Toate ingredientele se amestecă până devine omogen. După care se ține la frigider și se consumă câte o linguriță dimineața și seara.

Medicul face recomandări și pentru cei cu probleme de coagulare. „Soluția nu este recomandată. Ghimbirul are o acțiune anticoagulantă. 

În rest, soluția este foarte bună în sezonul rece pentru a preveni apariția virozelor. Dacă vă doare gâtul, miere este foarte bună. 

Așadar, preparați acest amestec de miere, ghimbir și curcuma și corpul vostru vă va mulțumi pentru aste”, conchide medicul specialist.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel