Din cuprinsul articolului
Rețetă Lidia Fecioru. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat leacul pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului, probleme pentru marea majoritate a românilor.
Lidia Fecioru a dezvăluit că metoda prezentată are grijă de colesterol şi creşte imunitatea, susține RomâniaTV.
Tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.
Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. Iar schimbările sunt resimtite din plin, asigură bioenergoterapeutul.
Cercetătorii estimează că aproximativ jumătate din populația planetei va avea nevoie de lentile de corecție…
O ţară europeană a luat decizia radicală de a începe să le ofere pacienţilor care…
Meteorologii atrag atenţia că vremea va continua să fie capricioasă, iar temperaturile vor scădea la…
Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit în 2020, au cerut justiţiei…
Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), valoarea normală a glicemiei la adulţi este cuprinsă între…
Agenţia Naţională de Transplant (ANT) anunţă că medicii din Iaşi au transplantat organe prelevate de…