marți, noiembrie 24, 2020
Tănasă Sabina

Rețeta minune. Rusoaicele sunt renumite în întreaga lume pentru tratamentele naturiste la care apelează pentru a-și menține talia de viespe și frumusețea timp îndelungat.

Într-o țară renumită pentru temepraturile extrem de scăzute, care pe alocuri ajung și la -40 de grade, rusoaicele apelează la mai multe trucuri naturiste pentru a avea o imunitate de invidiat și pentru a se feri de răceli și gripe.

Care este secretul lor?

Rețeta minune este simplă. Ai nevoie de 30 de căței de usturoi, 6 lămâi și 2 litri de apă.

Cum trebuie să procedăm? Amestecăm cele 3 ingrediente și le fierbem pentru 5 minute. Punem compoziția obținută într-o sticlă și bem zilnic 50 de ml, timp de trei săptămâni.

Această cură pentru imunitate se repetă o dată la 6 luni.

De ce este important usturoiul în rețeta minune?

Usturoiul a fost folosit de secole și nu numai pentru a alunga vampirii! Din punct de vedere istoric, a fost folosit pentru a trata numeroase probleme medicale, inclusiv holera, ciuma și chiar rănile de război. Armata rusă, de exemplu, a folosit-o pentru tratarea rănilor pe linia frontului în timpul Primului Război Mondial! Cu toate acestea, utilizarea usturoiului ca agent de vindecare nu este doar consemnată în cărțile de istorie. De fapt, recent multe studii au analizat beneficiile pentru sănătate ale usturoiului.

De mulți ani au existat sugestii că usturoiul poate ajuta la o varietate întreagă de probleme medicale, inclusiv boli de inimă, colesterol ridicat, răceli și gripă.

Usturoiul ajută la combaterea infecțiilor și la susținerea sistemului imunitar – partea corpului care protejează și luptă împotriva  răcelii și gripei.

 

 

Parteneri