Categories: Ştiri sănătate

Rețeta-minune de mic dejun cu care o femeie a slăbit 45 de kilograme

Nutriționiștii recomandă adăugarea de proteine ​​la fiecare masă, în condiţiile în care acestea susţin pierderea în greutate, deoarece te face să te simți mai plin decât carbohidrații și grăsimile.

O utilizatoare TikTok a împărtășit o rețeta-minune de mic dejun care a ajutat-o să slăbească 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea.

Într-un videoclip, Drea a publicat rețeta-minune, care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Ea pregătește pâine prăjită cu avocado, peste care pune pune un ou perfect fiert, brânză parmezan topită și un strop de sos iute. Această combinație de alimente o ține sătulă și îi oferă și o serie de nutrienți esențiali pentru a-și alimenta eforturile de scădere în greutate, scrie revista SheFinds.

„Pe o singură felie mică de pâine ai suficiente calorii și substanțe nutritive pentru a ajunge până la prânz și te simți bine”, a spus dr. Freeman, director de la National Jewish Health din Denver, potrivit sursei citate de adevarul.ro.

Avocado conține 6 grame de grăsimi nesaturate, care au fost asociate cu scăderea riscului de apariție a bolilor cardiovasculare. Potrivit nutriţioniştilor, acesta un aliment bogat în proteine, fibre, vitamine și minerale. În mod natural, consumul său ajută la desfundarea vaselor de sânge, îmbunătăţind circulaţia sângelui şi hrănirea celulelor.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

De asemenea, medicii susțin că un consum de avocado de două ori pe zi, într-o dietă săracă în grăsimi saturate și colesterol, poate contribui la scăderea nivelului de colesterol total și LDL din sânge.

Micul dejun care topește grăsimea de pe burtă

Un studiu publicat în International Journal of Behavioral Eating and Physical Activity a încercat să evalueze efectele diferitelor combinații de mic dejun asupra acumulării de grăsime viscerală.

Oamenii de știință au investigat relația dintre compoziția micul dejun și obezitatea abdominală în rândul celor care mănâncă micul dejun.

La persoanele din studiu, s-au distins următoarele tipuri de gustări:

– pâine albă, unt, dulceață

– fructe, cereale, nuci/semințe, iaurt

– cereale și lapte

Recent Posts

Nutriție pentru căderea părului: 10 produse esențiale

TOP 10 alimente pe care să le adaugi în dieta ta dacă îți cade părul.…

19 minute ago

Medic chirurgie oncologică: Mișcarea protejează împotriva cancerului

Obezitatea poate fi un factor care contribuie la apariția cancerului de colon, deoarece persoanele supraponderale…

o oră ago

România, promovată ca destinație turistică în Germania. Anunțul Ministerului Turismului

România este promovată ca destinație turistică în Germania. Astfel, peste 600 de taxiuri pe care…

2 ore ago

STUDIU cancer colorectal. „Cocteilul” de medicamente care micşorează tumorile bolnavilor, potrivit cercetătorilor

Studiu cancer colorectal. „Cocteilul” de medicamente care micşorează tumorile bolnavilor, potrivit cercetătorilor! Cancerul colorectal este…

2 ore ago

Dr. Bilic: Există alimente anti-foame

Un medic român a împărtășit alimentele cheie despre care spune că nu pun în primejdie…

3 ore ago

Pensii pe care le vor primii românii, dacă au muncit între 10 și 15 ani

Pensii pe care le vor primii românii, dacă au muncit între 10 și 15 ani.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Tiroidita Hashimoto