Sari la conținut

Rețeta-minune de mic dejun cu care o femeie a slăbit 45 de kilograme

Dieta
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Nutriționiștii recomandă adăugarea de proteine ​​la fiecare masă, în condiţiile în care acestea susţin pierderea în greutate, deoarece te face să te simți mai plin decât carbohidrații și grăsimile.

O utilizatoare TikTok a împărtășit o rețeta-minune de mic dejun care a ajutat-o să slăbească 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea.

Într-un videoclip, Drea a publicat rețeta-minune, care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Ea pregătește pâine prăjită cu avocado, peste care pune pune un ou perfect fiert, brânză parmezan topită și un strop de sos iute. Această combinație de alimente o ține sătulă și îi oferă și o serie de nutrienți esențiali pentru a-și alimenta eforturile de scădere în greutate, scrie revista SheFinds.

„Pe o singură felie mică de pâine ai suficiente calorii și substanțe nutritive pentru a ajunge până la prânz și te simți bine”, a spus dr. Freeman, director de la National Jewish Health din Denver, potrivit sursei citate de adevarul.ro.

Avocado conține 6 grame de grăsimi nesaturate, care au fost asociate cu scăderea riscului de apariție a bolilor cardiovasculare. Potrivit nutriţioniştilor, acesta un aliment bogat în proteine, fibre, vitamine și minerale. În mod natural, consumul său ajută la desfundarea vaselor de sânge, îmbunătăţind circulaţia sângelui şi hrănirea celulelor.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

De asemenea, medicii susțin că un consum de avocado de două ori pe zi, într-o dietă săracă în grăsimi saturate și colesterol, poate contribui la scăderea nivelului de colesterol total și LDL din sânge.

Micul dejun care topește grăsimea de pe burtă

Un studiu publicat în International Journal of Behavioral Eating and Physical Activity a încercat să evalueze efectele diferitelor combinații de mic dejun asupra acumulării de grăsime viscerală.

Oamenii de știință au investigat relația dintre compoziția micul dejun și obezitatea abdominală în rândul celor care mănâncă micul dejun.

La persoanele din studiu, s-au distins următoarele tipuri de gustări:

– pâine albă, unt, dulceață

– fructe, cereale, nuci/semințe, iaurt

– cereale și lapte

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel