Sari la conținut

Rețineți această perioadă! Carmen Harra: Va fi o experiență catastrofală pentru omenire!

previziuni israel
sursa foto: Arhiva doctorulzilei.ro
Carmen Harra

Rețineți această perioadă! Carmen Harra spune că omenirea traversează un pod simbolic în următoarea perioadă și tot ce ni se întâmplă acum este o lecție karmică.

„Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire.

Să sperăm că omenirea devine mai înțeleaptă și reușește să înțeleagă că tot ce ni se întâmplă acuma este, de fapt, o lecție karmică!

Karma este consecința experiențelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existență și, în plus, se termină o eră în evoluția omenirii și începe o altă eră.

Va fi o experiență catastrofală pentru omenire!

Era care vine în viitor, din 2033, în viitorul omenirii, va fi o lume mai bună, o lume mai frumoasă, mai curată, mai reală, mai justă, eliminând niște structuri greșite și eliminând dominația asta materială care ne-a făcut să ne urâm între noi și să ne batem între noi, conceptele religioase din care tot așa ne băteam pentru diferiți Dumnezei și acestea sunt cele care suferă mutații incredibile”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Clarvăzătoarea a menționat că vor urma 13 ani cruciali, în care omenirea se va confrunta cu situaţii critice.

„Anul 2000, în calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii. Noi am uitat să adăugăm la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus că «Eu am să revin după 2000 de ani». Şi dacă adăugam la 2000 de ani 33 când a murit Hristos ajungem la 2033.

Carmen Harra: Calendarele vechi vorbesc despre această perioadă

Toate calculaţiile spun că din anul 2020 până în 2033 sunt următorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi să trecem pragul ăsta, să supravieţuim sau să fim eliminaţi.

Toată filozofia asta metafizică, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre această perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere”, a spus Carmen Harra, clarvăzătoare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel