marți, iunie 28, 2022

Rețineți data de 29 Iunie. Daniela Simulescu, astrolog, transmite că urmează o perioadă în care suntem tentați să facem anumite schimbări. Este un moment bun pentru căsătorie și o nouă casă!

„Trecem de la pragmatismul Taurului la nevoia de cunoaștere a Gemenilor. Vom căuta diversitatea și motive să stăm cât mai puțin în casă. Tot astăzi, Mercur retrograd face conjuncția cu Soarele din Gemeni. Trebuie să avem grijă la ce decizii vrem să luăm, la drumurile pe care le vom face, dar și la discuțiile cu apropiații. Pot apărea destule încurcături și neînțelegeri”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Să ne îngrijorăm? Când ajunge iodura de potasiu în...

Moment bun pentru căsătorie și o nouă casă!

Pe 29 iunie, va fi Lună Nouă în Rac. „Un moment bun pentru a ne întemeia o familie, a cumpăra o casă și, de ce nu, pentru a ne găsi un refugiu, poate chiar în interiorul nostru. Luna Nouă va fi în careu cu Jupiter. Curajul nu ne va lipsi cu siguranță!”, a subliniat Daniela Simulescu.


Săptămâna începe cu vești proaste pentru o zodie

Daniela Simulescu, astrolog, spune că nu este cea mai bună perioadă pentru Gemeni. Vor veni multe îngrijorări și veți considera că nu există scăpare.

„Mercur retrograd iese din semnul vostru și se întoarce în Casa 12. Nu este cea mai bună perioadă pentru voi, pentru că vor veni multe îngrijorări.

Te-ar mai interesa: Dieta minune a călugărilor japonezi: 10 kilograme ...

Veți considera că nu există scăpare și că viața este nedreaptă și doar vouă vi se întâmplă. Stați prea mult într-o situație.

Bucuria vine de la faptul că, în Casa 11, intră Marte și aveți puterea de a-i pune pe ceilalți oameni în mișcare. Vă ajută, vă oferă un sfat.

Folosiți-vă de încrederea oferită de oamenii din jurul vostru. Și fiți mai șmecheri din punct de vedere profesional!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor-șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private