duminică, ianuarie 23, 2022

După ce a pierdut mai multe sarcini și a cheltuit mai mult de 50.000 de dolari pe fertilizarea in vitro, o britanică a reușit să rămână însărcinată cu ajutorul unui tratament neobișnuit.

Cum soțul ei s-a confruntat cu o formă de cancer testicular, Suzanne a hotărât să încerce inseminarea artificilă, însă nu a funcționat. Așa că a încercat fertilizarea in vitro de trei ori, însă testele au arătat că sistemul imunitar al lui Suzanne producea celule ucigașe care atacau embrionul.

Te-ar mai interesa: Deficit de vitamina B12: simptomul senzorial durer...

După aceste încercări nereușite, medicii de la clinica de fertilizare i-au propus un tratament cu gălbenuș de ou și ulei de soia. Teoretic, acizii grași din această combinație previn apariția celulelor ucigașe.

Din fericire pentru Suzanne, tratamentul împreună cu fertilizarea in vitro au funcționat. Fiica lor, Libby s-a născut în decembrie, 2009 iar Suzanne a fost prima femeie din Marea Britanie care a încercat tratamentul.

Când Suzanne a decis să aducă pe lume un alt copil a folosit același tratament, iar a doua fiică a lor, Connie s-a născut în decembrie 2013.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private