sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Ce a pățit o femeie la ginecolog, e revoltător! Cristina, o femeie din județul Botoșani, a trecut de la agonie la extaz, într-o perioadă scurtă de timp, scrie Botosaninews.ro.

Românca în vârstă de 43 de ani a primit un diagnostic crud din partea unui medic ginecolog, care i-a spus clar că suferă de „o tumoră uterină cu evoluție imprevizibilă”, pentru care are nevoie urgent de investigații medicale și, dacă e nevoie, de o intervenție chirurgicală.

Te-ar mai interesa: În multe apartamente există un aparat banal, ignor...

„Sora mea a fost la un consult de rutină și i-a zis că are tumoare și trebuie operată urgent. A plătit la privat”, a explicat sora Cristinei.

”Tumora are ochișori”

Femeia de 43 de ani s-a speriat la auzul veștii, așa că a decis să apeleze la alt medic, pentru a verifica dacă afirmațiile sunt adevărate sau false. Cel de-al doilea medic a descoperit că, de fapt, românca este însărcinată. Cristina i-a transmis un mesaj doctorului care i-a pus diagnosticul greșit:

„Tumora văzută de dumneavoastră are ochișori, mânuțe și piciorușe și o inimioară care bate. Să vă fie rușine și o să vă dau în judecată”, i-a spus, revoltată, Cristina.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicilor: acest tip de pește este e...

Botoșăneanca a fost mirată de faptul că un specialist cu experiență medicală i-a transmis un diagnostic greșit, dar mai ales grav. Faptul că i-a spus că are tumoră nu i-a picat bine româncei. Totodată, femeia s-a întrebat cum ar fi arătat viața ei dacă nu ar mai fi verificat în altă parte și ce rău ar fi putut să-i facă bebelușului din pântec.

Primul medic, care i-a dat diagnosticul greșit, s-a apărat și a precizat că femeia are, în continuare, probleme de sănătate, sfătuind-o să își facă investigații de specialitate.

Te-ar mai interesa: Clipe dificile pentru Cristina Șișcanu și Mădălin ...

„Tumora uterină există, faptul că sarcina era în spatele tumorii nu este vina mea. Problemele tale grave nu se rezolvă certându-te cu mine”, i-a replicat medicul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private