Sari la conținut

Revoltător ce a pățit o femeie la ginecolg. ”Să vă fie rușine și o să vă dau în judecată”

Programare la ginecolog
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Greseala pe care femeile o fac la un consult ginecologic

Din cuprinsul articolului

Ce a pățit o femeie la ginecolog, e revoltător! Cristina, o femeie din județul Botoșani, a trecut de la agonie la extaz, într-o perioadă scurtă de timp, scrie Botosaninews.ro.

Românca în vârstă de 43 de ani a primit un diagnostic crud din partea unui medic ginecolog, care i-a spus clar că suferă de „o tumoră uterină cu evoluție imprevizibilă”, pentru care are nevoie urgent de investigații medicale și, dacă e nevoie, de o intervenție chirurgicală.

„Sora mea a fost la un consult de rutină și i-a zis că are tumoare și trebuie operată urgent. A plătit la privat”, a explicat sora Cristinei.

”Tumora are ochișori”

Femeia de 43 de ani s-a speriat la auzul veștii, așa că a decis să apeleze la alt medic, pentru a verifica dacă afirmațiile sunt adevărate sau false. Cel de-al doilea medic a descoperit că, de fapt, românca este însărcinată. Cristina i-a transmis un mesaj doctorului care i-a pus diagnosticul greșit:

„Tumora văzută de dumneavoastră are ochișori, mânuțe și piciorușe și o inimioară care bate. Să vă fie rușine și o să vă dau în judecată”, i-a spus, revoltată, Cristina.

Botoșăneanca a fost mirată de faptul că un specialist cu experiență medicală i-a transmis un diagnostic greșit, dar mai ales grav. Faptul că i-a spus că are tumoră nu i-a picat bine româncei. Totodată, femeia s-a întrebat cum ar fi arătat viața ei dacă nu ar mai fi verificat în altă parte și ce rău ar fi putut să-i facă bebelușului din pântec.

Primul medic, care i-a dat diagnosticul greșit, s-a apărat și a precizat că femeia are, în continuare, probleme de sănătate, sfătuind-o să își facă investigații de specialitate.

„Tumora uterină există, faptul că sarcina era în spatele tumorii nu este vina mea. Problemele tale grave nu se rezolvă certându-te cu mine”, i-a replicat medicul.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: