Sari la conținut

Revoltător! O femeie de 37 a ani a murit ce a așteptat 7 ore la Urgențe

O femeie de 37 a ani a murit ce a așteptat 7 ore la Urgențe, implorând să fie ajutată. Când cadrele medicale i-au acordat îngrijirile de care avea nevoie, a fost deja prea târziu. 

Femeia căreia corpul i-a cedat după cele 7 ore de așteptare în instituția medicală avea 37 de ani. Deși a crezut că e o simplă durere de stomac, realitatea a fost deosebit de cruntă.

Allison Holthoff a fost transportată de urgență la un spital din Canada, în dimineața zilei de 31 decembrie, după ce a început subit să se simtă rău. Prima dată, ea a crezut că e o simplă durere de stomac care va trece treptat, însă problema era mult mai serioasă în realitate.
După doar câteva ore, femeia a decedat.
Soțul ei, Gunter Holthoff, a declarat pentru CBS News, că a trebuit să fie cărată în spate pentru a ajunge la spital, unde a petrecut ore întregi în sala de așteptare.

„Era evident că suferea. O plimbam în scaunul cu rotile, pentru că abia putea să stea în picioare”, a spus acesta.

Femeia de 37 de ani s-a stins din viață sub ochii cadrelor medicale implorând ajutor

Durerea pe care o simțea femeia s-a agravat în timp ce a așteptat ore în șir la Urgență, dar niciun medic nu a preluat-o pentru consult timp de 7 ore. Soțul ei a mărturisit că și alte persoane au alertat personalul medical atunci când au observat că starea de sănătate a femeii se deteriora rapid, potrivit publicației Independent.

Atunci când i s-a cerut o probă pentru o analiză, femeia a mers la baie, unde a fost ulterior găsită căzută pe podea. Nu s-a putut ridica singură și a avut nevoie de ajutorul altor persoane, care au pus-o în scaunul cu rotile. Starea ei s-a deteriorat până în punctul în care nu a mai putut să stea în scaunul cu rotile și stătea pe podea de durere.

„Le-am spus de câteva ori asistentelor și doamnei de la recepție: E din ce în ce mai rău, dar nu s-a întâmplat nimic. A început să spună că ea crede că moare în sala de așteptare. Ea a spus: <<Cred că sunt pe moarte. Nu mă lăsați să mor aici>>”, a povestit soțul îndurerat.

Atunci când tânăra a primit într-un final îngrijiri medicale de urgență, ea deja decedase.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel