marți, ianuarie 31, 2023

Un bărbat din Costeşti, Argeş a murit pe holul unui spital, unde practic ar fi trebuit să primească ajutor de la personalul instituției. 

Imaginea cu el singur a fost postată pe un grup din Costeşti, alături de mesajul dur: „Acesta este spitalul nostru, oraşul Costeşti, la 4:30. Omul acesta zăcea mort pe holurile spitalului şi personalul spitalului dormea bubă. Scârbă de voi”, potrivit observatornews.ro.

Te-ar mai interesa: Medic român: 17 lucruri de știut despre febră...


A murit în spital singur şi abandonat

Surse din spital au declarat pentru Observator că bărbatul avea mai multe boli pe care nu le trata şi obişnuia să consume alcool. A venit în Urgenţă la Spitalul Costeşti, dar a refuzat să rămână internat şi a plecat. A revenit mai târziu. Cel mai probabil pentru că se simţea rău. Însă la un moment dat a căzut pe hol.

O femeie a fost cea care a anunţat personalul medical. Spitalul nu are un paznic, aşa că omul ar fi stat mult şi bine până să fie găsit. S-a declanşat o anchetă internă. Pentru că a fost o moarte naturală, poliţiştii nu au demarat nicio investigaţie. Bărbatului i s-au făcut manevre de resuscitare, dar nu a mai răspuns la ele.

Te-ar mai interesa: Mâncarea din spitale, bătaie de joc pentru pacienţ...

În urmă cu aproximativ doi ani, un caz similar s-a petrecut într-un spital din Olt. Atunci, în urma cercetărilor, Ministerul Sănătății a găsit vinovați pe medic și asistentă, care au fost amendați, iar unitatea sanitară a primit avertisment.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private