Sari la conținut

Revoltător! Un bebeluș a fost abandonat în aeroport, pentru că părinții au refuzat să plătească bilet și pentru el. ”Nu am văzut așa ceva niciodată!”

aeroport
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Calatorii cu familia

Bebeluș abandonat în aeroport de părinți. Marți, 5 martie, o întâmplare halucinantă a avut loc în aeroportul din Tel Aviv, Israel.

După ce au fost anunțați de personal că nu se pot îmbarca dacă nu cumpără un bilet și pentru el, doi părinți care urmau să zboare de la Tel Aviv (Israel) la Bruxalles (Belgia) și-au abandonat bebelușul la aeroport.

Părinții, posesori de pașapoarte belgiene, au sosit marți la aeroportul din Tel Aviv cu bilete pentru zborul Ryanair către capitala belgiană, dar fără a avea un bilet de îmbarcare și pentru copilul lor de numai câteva luni.

Bebeluș abandonat în aeroport de părinți. Motivul este halucinant

După ce li s-a comunicat de către personalul aeroportului că nu pot să se îmbarce fără a achiziționa un bilet separat, cei doi au preferat să-și lase copilul în căruciorul său, lângă un birou de check-in și au continuat să se îndrepte către terminalul de securitate.

Înregistrările video uimitoare arată momentul în care angajații aeroportului, șocați, observă căruciorul singuratic și descoperă sub o pătură copilul abandonat.

A fost alertată imediat Poliția aeroportuară care i-a găsit pe părinți la controlul de securitate. Cei doi au fost arestați.

„Niciodată nu am văzut așa ceva. Nu ne venea să credem ce s-a putut întâmpla!”, a declarat directorul biroului Ryanair pentru Jerusalem Post, noteză Daily Mail.

Conform Ryanair, persoanele care călătoresc cu un copil mic pot fie să plătească aproximativ 29 de euro pentru un loc în brațe, fie să cumpere un loc separat pentru copil la tariful standard pentru adulți.

Autoritatea Aeroportuară din Israel a explicat, de asemenea, într-o declarație că în cazul de față, cuplul a sosit târziu pentru zborul lor și a lăsat copilul la biroul de check-in în încercarea de a trece de controlul de securitate la timp.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel