joi, decembrie 8, 2022

Un pacient a murit în ambulanță chiar în fața spitalului pentru că nu existau paturi disponibile în acel moment. Totul s-a întâmplat în Marea Britanie, iar autoritățile derulează o anchetă în acest sens.

Pacientul a ajuns la Spitalul General Fairfield și a fost tratat de personalul spitalului, în ambulanță, înainte ca acesta să intre în stop cardiac. Decesul de marți, 18 octombrie, îngrijorează paramedicii din toată țara care își exprimă îngrijorarea pentru faptul că ambulanțele au ajuns să fie „tratate ca secții suplimentare”, pe măsură ce deficitul de paturi în spitale este din ce în ce mai mare, relatează Mirror.

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

O investigație a fost lansată acum de Serviciul de Ambulanță Nord-Vest ca urmare a decesului. În Greater Manchester, pacienții sunt ținuți în mod regulat în ambulanțe ore în șir în timp ce așteaptă un pat liber în spital, potrivit paramedicilor North West Ambulance Service (NWAS).

Moartea a stârnit proteste în cadrul serviciului de ambulanță

Marți, pacientul a fost transportat la spital cu o infecție toracică. Acesta se afla încă în ambulanță, care fusese oprită în fața spitalului, deoarece nu existau paturi disponibile în care să fie internat. Cu toate acestea, tratamentul a fost administrat și pacientul a primit medicamentele de care avea nevoie. Starea acestuia s-a deteriorat ulterior și a intrat în stop cardiac.

Te-ar mai interesa: Carmen Harra: Perioadă crâncenă pentru omenire! Tr...

„Un pacient a fost dus la spital cu o infecție în piept și ținut afară, în ambulanță. Tratamentul a fost început încă din ambulanță, dar pacientul a intrat în stop cardiac. Nu s-au încercat manevre de resuscitare”, a spus o sursă a Serviciului Național de Sănătate.

Moartea a stârnit proteste în cadrul serviciului de ambulanță, pe fondul temerilor personalului că stopul cardiac ar fi putut fi prevenit dacă pacientul s-ar fi aflat în spital, într-un pat, supravegheat de medici. „Pacientul a murit în ambulanță. Nu este corect, este o nebunie. Pacientul respectiv nu ar fi trebuit să moară acolo. Nu este vina personalului, ei muncesc cât de mult pot. Pur și simplu, sistemul nu are capacitatea de a face față cererii”, a spus un paramedic al spitalului.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private