duminică, august 9, 2020

Vor să microcipeze populația. Dr. Adina Alberts a postat pe pagina ei de Facebook o declarația controversată a premierului Israelului. Se pare că vrea să introducă microcipuri tuturor oamenilor, în special copiilor. 

Vor să microcipeze populația. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a făcut o declarație zdruncinătoare: „Am vorbit cu liderii noștri din tehnologie în vederea găsirii unei metode de a măsura [distanța dintre oameni], precum senzorii. De exemplu, toate persoanele, în special copiii – vreau ca micuții să fie primii – să poarte un senzor care să activeze o alarmă atunci când se apropie prea mult de o altă persoană, precum senzorii de pe mașini”, a spus Netanyahu, citat de The Jerusalem Post. Presa noastră titrează că premierul ar fi specificat că vrea ca acești senzori să fie implantați.

Citește și:

Evident, oamenii de știință l-au contrazis imediat și au expus pericolele iminente: atentatul la siguranța copiilor, care pot fi monitorizați de tot felul de indivizi – fie hackeri, fie pedofili.
Totodată, biroul lui Netanyahu insistă: „Este o acţiune voluntară, scopul este de a-i ajuta pe copiii să stea la distanţă”

Medicul româna  precizat că nu credea vreodată ca așa o aberație să fie grăită în spațiul public de un om de calibrul lui Benjamin Netanyahu!

Parteneri