miercuri, iunie 23, 2021

Rică Răducanu, după ce s-a vindecat de COVID-19. „E rea boala asta. Se lipește acolo unde e slab organismul. M-am gândit și la moarte”.

Rică Răducanu a povestit, în emisiunea lui Măruță, la ProTv, că deși

a stat în spital o lună de zile, starea de sănătate a soțieie sale este încă precară. Femeia a fost nevoită să stea cu aparatul de oxigen și acasă.

„Încă nu îi e bine soției. A fost rău, a stat o lună în spital. A avut probleme la plămâni din cauza COVID. Acum e mai bine cu plămânii. Dar ea are și alte boli. Nevastă-mea este mai puternică psihic decât mine”, a declarat Rică Răducanu.

Rică Răducanu: „E rea boala asta. Se lipește acolo unde e slab organismul. M-am gândit și la moarte”

Rică Răducanu a mărturisit că pentru persoanele cu comormobidități, COVID-19 e o adevărată „belea”.

Fostul sportiv încearcă să-și păstreze optimismul, deși boala Covid l-a afectat profund, mai ales din punct de vedere psihic. Acesta a povestit că, în perioada în care soția sa a fost internată, a intrat într-o depresie, cu multe gânduri urâte.

„E rea boala asta. Nu e bine să zici că există boala Covid sau nu. E belea. Pentru cine e bolnav, e cea mai rea. Și se lipește acolo unde e slab organismul. Să sperăm că eu mai stau pe aici. Că eu sunt programat până la 100 de ani. (…) Eu mă duc mereu la spital, mi-e frică. Eu sunt înățat cu lumea să ne pupăm. Acuma nu poți să pupi nicio fată, că

ești cu masca aia.

Nevasta mea e mai tare ca mine. Eu am stat în casă, cu televizorul. Și… gândurile te omoară. Tot felul de nebunii prin cap. Parcă atunci când te gândești la de-astea, te dor toate. Cât a stat soția în spital, a fost beleaua de pe lume. Noroc că eu mă mai duc la Giulești, la stadion. Mai trece timpul.

Gândurile astea sunt nenorocire. M-am gândit și la moarte”, a mai spus fostul fotbalist.

El a povestit că de curând i s-a pus un stent la inimă: „A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat”. Fostul portar s-a plâns și de problemele la rinichi: „Nu dorm noaptea,

la două ore trebuie să merg la baie. Am fost şi la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac nişte terapii noi. E urât”.

Rică Răducanu speră că totul va fi bine ș-și va putea sărbători ziua de naștere cu toți prietenii, pe 10 mai, când urmează să împlinească 75 de ani.

Ultimele stiri

Parteneri