Sari la conținut

Ritual cu agheasmă pentru sănătate. Lidia Fecioru: Trebuie să te duci dimineață și să iei apă neîncepută, așa se spune

sfintirea aghesmei mari
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Ce este Agheasma Mare și cum se întrebuințează

Ritual cu agheasmă pentru sănătate. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat în cadrul emisiunii Addevăruri Ascunse care sunt cele șase ritualuri care ne pot îndeplini dorințele.

„Cănița a avut mare succes. Deci, se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă.

Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem 10 dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.

Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit. După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

„Mai avem un ritual pe care îl facem noi, femeile, în Joia Mare la biserică, atunci când se citesc cele 12 Evanghelii. Vezi femei care vin cu un șiret și leagă 12 noduri la fiecare Evanghelie. Atunci își pun câte o dorință, iar atunci când au o problemă, dezleagă câte un nod.

Acest ritual se face doar în Joia Mare. Atunci planetele sunt aliniate altfel, cerurile sunt deschise. Atunci și mulți preoți citesc în același timp Evangheliile.

Ritualul cercului din noduri, cu Lidia Fecioru

Pentru acest ritual avem nevoie de nouă bucăți de ață. Le punem pe masă și legăm fiecare capăt unul de celălalt. Facem un cerc din ele. La fiecare nod trebuie să rostim – legăturile încep să aibă succes.

Chiar dacă dorința s-a îndeplinit, nu desfacem nodurile. Le lăsăm așa. Este foarte important ca dorințele nostre să fie realizabile și dorite din suflet. Nu poți pune dorințe pentru nimeni. Fiecare e norocul, cu karma lui.

Ritualul pentru atragerea bogăției, cu Lidia Fecioru

Pentru atragerea bogăției în casă, să luăm în fiecare zi de luni să luăm puțin sare și puțină pâine și să intrăm cu ele în fiecare cameră. Să facem ritualul acesta de patru ori pe lună.

Ritualul pentru sănătate, cu Lidia Fecioru

Mai există ritualul cu agheasmă. Trebuie să te duci dimineață și să iei apă neîncepută, așa se spune. De pildă, te poți duce să iei apă de la izvor. Te duci într-o dimineață. O poți amesteca cu agheasma mare. Este un ritual pentru sănătate mai mult.

Ritualul cu acul de siguranță

Se ia un ac de siguranță și se deschide. Dacă simți că cineva se gândește negativ la tine, începi să te protejezi. Se ia acul de siguranță și vârful se încălzește la o flacără de lumânare. Lumânarea să fie din ceară. Și începi și spui acolo toate durerile tale. L-ai închis, ai stins lumânarea și îl prinzi la haină pe dedesubt cu închizătoarea în jos. Îl porți până când simți că nu își mai face efectul”, a mai spus Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel