miercuri, iunie 7, 2023

O româncă de 32 de ani a fost preluată de SMURD direct din aeroport, după o operație În Turcia. Femeia suferise o intervenție de micșorare a stomacului, alături de alte 14 persoane. 

După trei zile de spitalizare, deşi tânăra se simţea foarte rău, medicii au decis s-o externeze. În avion însă, starea i s-a înrăutăţit şi mai mult. Tânăra a ajuns la sitalul Sfântul Ioan, unde a intrat din nou în operaţie.

Te-ar mai interesa: Cât timp poți avea cancer fără să știi. Lista neop...

Operația din  Turcia a costat 2.500 de euro

Operația de micșorare a stomacului a avut la începutul lunii aprilie. Femeia în vârstă de 32 de ani a fost operată alături de alte 14 persoane, în serie. La scurt timp după operaţie a avut stări de rău. Le-a semnalat doctorilor turci acest lucru, dar aceștia au spus că este o senzație normală, potrivit observatornews.ro. 

Starea femeii s-a înrăutățit când a venit momentul să se întoarcă în România, astfel că după aterizarea pe aeroportul Henri Coandă Otopeni, aceasta a ajuns de urgenţă la spitalul Sfântul Ioan din Capitală.

Medicii români au reușit să o opereze şi să ii salveze viaţa, după un chin lung. Atât aceasta, cât şi soțul ei, sunt acum determinați sî acționeze în instanţă clinica din Turcia. Operația a costat 2.500 de euro şi, spun cei doi, le-a făcut mai mult rău. Până în acest moment, nu au primit un răspuns de la clinica din Turcia.

Te-ar mai interesa: Profesorul Mircea Beuran: Aceasta este cea mai bun...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private