vineri, iunie 2, 2023

România este umbrită de decesul unui medic de top care a redat viața a de mii de pacienți.

Este vorba despre doctorul Ilie Stanciu, unul dintre cei mai apreciați medici de reumatologie din județul Argeș, care s-a stins din viață duminică. Acesta a fost șef al Secției de Reumatologie de la Spitalul Județean, iar în ultima vreme își desfășura activitatea la Spitalul Sf. Nicolae.

Tragicul anunț a fost făcut public de către medicul Fidan Osman, director al Spitalului Sf. Nicolae:

Te-ar mai interesa: Vitamine pentru slăbit. Stimulează metabolismul și...

”Am pierdut azi un prieten, un coleg,un OM care a trăit demn și modest, care a ajutat mii și mii de bolnavi cu abnegație si profesionalism. Viața a fost dura cu dânsul, si-a pierdut fiul de 21 de ani, dar a continuat să profeseze cu și mai multa dăruire!

A fost o onoare pentru mine să il am alături, dar și ca model de specialist. Odihnească-se în pace conf.Univ.Dr. Stanciu Ilie – medic primar balneofizioterapie, reumatologie, doctor în medicină,” a transmis medicul Fidan Osman.

În urmă cu peste 10 ani, medicul Ilie Stanciu și-a pierdut băiatul într-un tragic accident rutier petrecut pe o stradă din municipiul Pitești. De atunci, viața sa s-a schimbat radical. De la o fire cu simțul umorului, medicul Ilie Stanciu a devenit din ce în ce mai deprimat. Deseori era văzut pe stradă mergând îngândurat și cu capul plecat, scrie jurnaluldearges.ro.

Te-ar mai interesa: Medic, concediat pe loc după ce i-a prescris înghe...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private