luni, august 15, 2022

România este din nou în doliu. Muzica populară românească și-a luat astăzi adio de la unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară din Țara Oașului.

Marele artist a suferit un stop cardio-respirator și s-a stins din viață la doar 58 de ani.

Mihai Zele cunoscut şi drept „Zongorașul” se afla acasă, la locuinţa sa din satul Boineşti, atunci când a suferit un stop cardio-respirator care i-a fost fatal, relatează jurnaliştii de la Presa Satu Mare.

Te-ar mai interesa: Atenție: Pofta de mâncare și durerile abdominale s...

Directoarea Casei de Cultură din Negreşti Oaş, Anca Volşik, a făcut tragicul anunț.

„Azi am primit o veste tristă. Colegul nostru, Mihai Zele zongoraşul Casei Orăşeneşti de Cultură, a încetat din viaţă într-un mod neaşteptat. Suntem alături de familia lui în aceste momente tragice. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Anca Volşik.

„De azi ceterașul nostru va cânta în ceruri alături de fratele său, îndrăgitul ceteraș Petre Zele. Din păcate valorile folclorice ale Țării Oașului pleacă rând pe rând si parcă prea devreme!”, au mai scris juranliștii, care își plâng artistul trecut la ceruri.

Te-ar mai interesa: Mesaje Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private