Sari la conținut

România, promovată ca destinație turistică în Germania. Anunțul Ministerului Turismului

Turism România
sursa foto: bucurestitv.net
România, promovata în Germania

România este promovată ca destinație turistică în Germania. Astfel, peste 600 de taxiuri pe care au fost lipite imagini din țara noastră circulă cu ocazia Campionatului European de Fotbal, prin Hamburg, Berlin, Munchen și Frankfurt, potrivit RRA.

Precizăm faptul că echipa națională de fotbal a României🇹🇩 va avea, în data de 17 iunie, primul meci cu echipa națională de fotbal a Ucrainei pe stadionul Bayern Munchen.

Campanii la Paris, Roma sau Milano

Ministrul turismului, Radu Oprea, spune că se continuă astfel campaniile începute la Paris, Roma sau Milano.

România, promovata în Germania
Sursă foto: radiomures.ro/

Radu Oprea: Vor să vadă verde, natură şi vor să vadă cultură

„Vom fi acum prezenți în Germania, în timpul campionatului de fotbal, cu o colantare a peste 600 de taxiuri în toate orașele unde se va ține Campionatul de Fotbal. Vă dați seama câtă vizibilitate va avea România. Este o imagine despre România, cu ceea ce își doresc astăzi turiștii din străinătate. Vor să vadă verde, natură şi vor să vadă cultură. De aceea imaginile pe care le-am selectat. Dar apoi, când vin în România, trebuie să vadă și să simtă povestea frumoasă pe care o spunem despre noi”, afirmă Radu Oprea.

Fiecare imagine de pe taxiurile din Germania are un cod QR

Fiecare imagine de pe taxiurile din Germania are un cod QR unde se găsește o broşură în limba germană, cu ajutorul căreia vizitatorii pot obține informații relevante despre diferitele destinații din țara noastră. Conform statisticilor, anul trecut, cei mai mulți turiști străini soțiți în România au fost germani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel