Sari la conținut

Românii vor să facă copii! Gabriela Firea, despre programul național FIV: „Am primit deja 3.400 de solicitări, în 24 de ore”.

Gabriela Firea, despre programul național FIV: „Am primit deja 3.400 de solicitări, în 24 de ore”.

A fost demarat „Programului social de interes naţional de susţinere a cuplurilor şi a persoanelor singure, pentru creşterea natalităţii”.

Guvernul va deconta 15.000 de lei pentru procedurile de fertilizare in vitro, iar cererile au început să fie depuse on-line, începând cu data de 5 decembrie.

 

Gabriela Firea, despre programul național FIV: „Am primit deja 3.400 de solicitări, în 24 de ore”.

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, a anunțat că, după 24 de ore, au fost înregistrate  3.400 cereri de înscriere în programul național FIV în cadrul căruia se acordă 3.000 de euro pentru fertilizare in vitro au fost deja înregistrate.

„A trecut o zi de când se pot depune dosarele în programul social pentru creșterea natalității, derulat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Până acum am primit 3.400 de solicitări.

Vreau să fac de la început precizarea că am primit toate mesajele trimise de dumneavoastră.

Până la ora aceasta ar fi trebuit să primiți confirmarea de primire.

E posibilă o mică întârziere cauzată de numărul mare de mesaje intrate în același timp.

De asemenea, toate dosarele vor primi în cel mai scurt timp numărul de înregistrare în funcție de ora și ordinea sosirii.

Evident, în cazul dosarelor transmise de mai multe ori vom lua în calcul doar primul transmis”, a transmis Gabriela Firea, pe pagina de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel