Sari la conținut

Romanița Iovan arată senzațional la 56 de ani. O băutură pe care o consumă în fiecare dimineață e considerată un elixir al tinereții și vitalității

Romanița Iovan are 56 de ani, dar pare că, pentru ea, timpul a stat pe loc. Recent, a postat imagini cu ea de la mare și arată senzațional. 

Plecată în vacanță în Grecia, aceasta își ține fanii la curent, pe contul său de Instagram, cu felul în care se relaxează, dar și cu ținutele pe care alege să le poarte la plajă, care, așa cum era de așteptat pentru o persoană care a lucrat dintotdeauna în lumea modei, o arată în cea mai bună formă.

Secretul tinereții

Pe lângă dietă și sport, cunoscuta creatoare de modă a dezvăluit o rețetă pe care a învățat-o de la o femeie care la 80 de ani arăta de 50.

”Un truc pe care îl folosesc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a explicat Romanița în cadrul unei emisiuni la Pro TV.

Citeste si:

În plus, mănâncă sănătos, nu neglijează exerciţiile fizice şi adoarme înainte de miezul nopţii.

“Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez.

Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Fac şi sport, dar acasă. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu braţele şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri”, a adăugat vedeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.