joi, octombrie 6, 2022

Rona Hartner a vorbit despre lupta cu cancerul. Artista participă la cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, și pare că se simte mai bine ca niciodată.

Artista a vorbit în cadrul show-ului despre cumpăna vieții sale, momentul în care a fost diagnosticată cu cancer. Rona Hartner şi-a pierdut vocea, memoria şi dicţia în acea perioadă, însă nu s-a dat bătută!

„Am avut acum trei ani o mare cumpănă a vieţii. Am traversat un cancer…îmi pierdusem vocea, memoria şi locuţiunea. Nu mai aveam dicţie. Era foarte greu! Ca artist, să îţi pierzi memoria, să nu îţi mai ştii piesele tale… A fost cumplit! Din fericire, m-am reinventat!’, a povestit artista.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de medicamente care atacă ficatul...

Rona Hartner dezvăluie rețeta cu care s-a vindecat de cancer

Vedeta s-a luptat cu cancer de colon, a trecut prin mai multe operatii, insa a invins lupta cu boala si zambeste din nou.

”Cu sănătatea sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Chiar am făcut acum niște analize noi, fac din 6 în 6 luni, și rezultatele sunt foarte bune! Nicio recidivă nimic, sunt ok.

Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la chimioterapie și acum având acest tratament mă simt foarte bine, cu tonusul, cu tot. Și mă bucur că am foarte multe proiecte pe care le pregătesc în această perioadă”, a declarat artista pentru Click.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...


Pelerinajul în fiecare zi de sâmbătă

Pentru că viața celor care se luptă cu boala se schimbă radical, mulți formează o conexiune cu Divinitatea, acesta fiind și cazul vedetei, care are un ritual special în fiecare sâmbătă.

”În fiecare weekend merg la câte un pelerinaj, practic am ritualul meu! Dimineața, la 8.30, merg la slujba mea de dimineață, în fiecare zi, nu există, și sâmbătă, chiar dacă sunt foarte puțini oameni sâmbăta la biserică, este ziua Fecioarei Maria.

Te-ar mai interesa: Gust amar în gură: ce boli poate semnala?...

La 8.30 am slujba în fiecare zi, mă împărtășesc, la 9 rămân la Adorație, slujba din cursul săptămânii e mai scurtă decât slujba de duminică, la 9 am Adorație până la ora 10, după care îmi încep ziua.

Când mă mai trezesc dimineața cu noaptea-n cap atunci fac Adorația înainte să răsară Soarele. Mă trezesc pe la 6-7 dimineața, mă duc la adorație la ora aia și pe urmă fac doar slujba.

Te-ar mai interesa: Poluarea, factor de risc într-o boală gravă...

Eu cu asta rezist la stres și la toate problemele și, mă pun în fața lui Iisus, împreună cu el, e liniște. Așa îmi fac programul în fiecare zi!”, a mai spus Rona Hartner, pentru sursa citată.

Băutură cu lămâi și miere

În 2020, vedeta a dezvăluit care este băutura minune care a ajutat-o în lupa cu boala.

„Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi.

Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, a mai povestit Rona Hartner.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private