sâmbătă, aprilie 1, 2023

Rona Hartner vorbește pentru prima dată de lupta pe care a dus-o cu bola nemiloasă: cancerul. Îndrăgita actriță și cântăreață mărturisește că a reușit să învingă lupta cu cancerul la colon cu ajutorul tratamentelor medicale și a rugăciunilor.

Lupta cu cancerul de colon. Mărturiile emoționante ale actriței Rona Hartner

Cancerul actriței a fost depistat la timp, lucru care i-a asigurat din start șansele de vindecare, însă lupta pe care a dus-o a fost una extrem de grea. Rona Hartner a declarat ca tratamentul medical și puterea rugăciunii au ajutat-o să se vindece și să fie din nou sănătoasă.

Te-ar mai interesa: Fostă Miss România, mutilată de un medic detist fa...

„A fost o luptă mare cu cancerul. După ce am terminat tratamentul, în septembrie 2019, tratamentul meu post cancer a fost să iau viața în piept așa cum este ea. Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer. La un moment dat, nu mai aveam deloc globule albe și trebuia să fac transfuzie pentru a lupta cu chimioterapia.

Atunci m-am rugat la Isus să mă ‘transfuzeze’ el cu globulele lui albe prin Sfânta Euharistie (Sfânta Împărtășanie sau Cuminecarea). De a doua zi am avut globulele albe intacte. După chimioterapie am ieșit cu o imunitate mai bună decât cum intrasem. Am avut momente mari de oboseală la începutul lui 2020, dar am respectat ritmul corpului, am dormit, m-am odihnit.

Te-ar mai interesa: O legumă banală, dar consumată des de români, dezi...

Acest cancer chiar se vindecă. Trebuie doar depistat din timp și tratat imediat. Eu m-am operat, am luat tratmentul și după șase luni mi-am revenit. Acum nu mai am nimic. Acum țin un regim hiperproteic și am înotat în apă de mare chiar din luna ianuarie. Asta fac pentru imunitate.”, a mărturisit Rona.

Dragostea familiei a jucat un rol esențial în procesul de vindecare

„A contat foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis în viața mea pe soțul meu ca să se ocupe de mine. Am fost ajutată de toată familia. Herve se ducea la slujbă și îmi aducea Sfânta Împărtășanie acasă. La zece zile după ce am terminat terapia noi ne căsătoream deja. A fost trimisul lui Dumnezeu pe pământ pentru mine.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune ceaiuri pentru ficatul gras, încărca...

Eu mereu am crezut că mă descurc singură în viața asta, dar de data asta chiar că nu m-aș fi descurcat fără el. Avem un an de zile pe care-l sărbătorim în fiecare zi. El mă cere în fiecare zi de nevastă. Ne-am căsătorit, civil și ortodox, acum vream să ne căsătorim și catolic. De Crăciun mi-a cumpărat două perechi de cercei de  aur”, a adăugat vedeta.

Cum comentează Rona Hartner măsurile împotriva coronavirusului, dar și a unor colegi de breaslă?

„Noi, ca artiști, avem altă misiune, suntem chemați să aducem bucurie oamenilor, nu suntem doctori, nu e de competența noastră și nu ar trebui să utilizăm popularitatea noastră ca să-i inducem pe oameni în eroare. Am avut prieteni bolnavi de acest virus, știu oameni care au murit de acest virus. Nu avem dreptul ca artiști să contestăm virusul. Nu mi se pare corect, măsurile nu sunt abuzive deloc, într-adevăr dau peste cap toată economia.

Te-ar mai interesa: Simptome care arata că eşti intoxicat cu mucegai. ...

Eu nu sunt de acord deloc cu poziția lui Dan Bittman, mi se pare chiar iresponsabil. Cum să ne apucăm noi, artișii, să ne dăm doctori și să ne dăm cu presupusul dacă trebuie sau nu să ne păzim de virus. E un abuz de putere al artiștilor să-și dea ei cu părerea despre virus”, a declarat Rona Hartner.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private