luni, august 15, 2022

Rostește această rugăciune în Postul Sfintei Mării. Postul Adormirii Maicii Domnului inseamna infranare nu doar de la anumite alimente, ci de la tot ce ne desparte de Dumnezeu.

Postul Sfintei Mării se ține înaintea sărbătorii Adormirea Maicii Domnului și durează două săptămâni. Originea acestui post a fost fixata in secolul al V lea cand s-a dezvoltat cultul Maicii Domnului.

Există o rugăciune pe care credincioșii o pot rosti în Postul Sfintei Mării. Se spune că este atât de puternică încât îndeplinește orice dorință.

Te-ar mai interesa: Mesaje Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări ...

Potrivit Libertatea, această rugăciune puternică, făcătoare de minuni, trebuie rostită de 5 ori pe zi, vreme de 10 zile, fie începând de la Praznicul Adormirii Maicii Domnului, fie de la data nașterii Sfintei Fecioare Maria, pe 8 septembrie.


Rostește această rugăciune în Postul Sfintei Mării

O, Tu, Preasfântă stăpâna noastră, de Dumnezeu Născătoare,

Către tine se îndreaptă gândul meu, inima mea și toate simțămintele mele. Și te rog, cu lacrimi, să-mi spui, Măicuță sfântă, cât mai am de îndurat această durere? Până când vrăjmași nevazuți ai neamului vor da lovituri atât de puternice? Până când ne vor fi pângărite și necinstite trupurile, sufletele și viețile?

Te-ar mai interesa: Adormirea Maicii Domnului. Preotul Vasile Ioana: F...

Ridică-te, Stăpâna noastră, și zdrobește-ne vrăjmașii, ai noștri și ai Fiului Tău, Iisus Hristos, îngrozește-i prin nebiruita-ți sfințenie și îndreaptă-ne pe noi pe cărările mântuirii, ca să-L preamărim pe Dumnezeu.

Roagă-te, Sfântă Fecioară, pentru sfânta biserică, pentru propavăduirea Evangheliei, pentru poporul acesta, pentru rudele mele, pentru văduve, orfani, bogați, săraci, necăjiți, bolnavi, pentru cei prigoniți pentru credință, pentru salvarea celor rătăciți, pentru răposați. Ajută-ne să ne pocăim, să renunțăm la păcate, vicii și necredință. Ajută-ne să nu fim insensibili la chemarea divină a Fiului Tău, care a venit pe pământ să sufere chinuri barbare pentru noi, oile păcătoase.

Te-ar mai interesa: Viața unei zodii se schimbă radical. Astrolog: Mar...

Roagă-te, Maică Sfântă, pentru nevoile și necazurile mele (acum se rostește dorința). Ție mă voi supune și al tău glas îl voi asculta, acum, și pururea, și în vecii vecilor. Amin

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private