miercuri, septembrie 28, 2022

Rugăciune către Sfântul Alexandru, „protectorul omenirii”. Rostește-o astăzi și îți va aduce alinare.

În ziua de 30 august a ficecărui an, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru, cel numit „ocotitorul lumii”.

Este o zi de sarbatoare pentru români, o zi în care credincioșii îți îndreaptă atenția și gândurile către credință.

De Sfântul Alexandru, creștinii sunt îndemnați să spună rugăciunea făcătoare de minuni a Sfântului Alexandru, pentru a fi feriți de rele și dușmani.

Te-ar mai interesa: Un supliment banal poate duce la infarct. Se depun...


Rugăciune către Sfântul Alexandru pentru vindecare de boli

“O, intru tot laudate, Ierarhe Alexandre, toiagul cel tare al batranetilor, intreaga intelepciune a povatuirii tinerilor, povatuitorul pruncilor, lauda a tot poporul si cununa Bisericii, pe tine te laudam, caci minunata s-a aratat viata ta pe pamant.

Din vremea tineretilor tale ai iubit pe Domnul mai mult decat orice pe lume, de impresurarile diavolesti ai izbavit pe oameni, parinte, cu rugaciunile tale si cu raurile sudorilor tale ai stins multimea zeilor pagani.

Daruieste-ne vindecari neputintelor noastre, sfinte ierarhe, arata-ne minune dumnezeiasca, fericite, noua, celor ce alergam la tine cu caldura, izbaveste-ne de tot necazul si navalirea. Ca cel ce cu indrazneala pazesti turma lui Hristos de vrajmasii cei vazuti si nevazuti si pe cei ce scapa sub adapostirea ta ii aperi de navalirea lor, Alexandre preafericite, si pe noi, care suntem inviforati de ganduri si de lucruri necuvioase, izbaveste-ne.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...

Tu esti pastorul cel bun, sfinte ierarhe Alexandre, care turma ta ai povatuit-o catre pasune duhovniceasca si din izvorul raiului ai adapat-o pe dansa, invatand-o sa cante lui Dumnezeu: Aliluia!

O, pastorule prea bun, cu umilinta dintru adancul inimii ne rugam: auzi-ne pe noi care, aducand aceasta putina rugaciune din invapaierea sufletelor noastre, cadem catre tine; fii mijlocitor catre Prea-milostivul Dumnezeu ca sa stinga cugetele viclene ale vrajmasilor nostri si sa ne izbaveasca de toata nevoia si necazul care tulbura odihna si linistea vietii noastre. Amin!”

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private