sâmbătă, aprilie 1, 2023

Rugăciune împotriva bolilor către Sfântul Serafim de Sarov, învățătorul pocăinței și vindecătorul deznădejdii.

În ziua de 2 ianuarie, creștinii ortodocși îl cinstesc pe Sfântul Serafim de Sarov, unul dintre cei mai cunoscuti si mai indragiti sfinti ai Bisericii Ortodoxe.

Sfântul Serafim de Sarov, un adevărat învățător al pocăinței și un vindecător al celor deznădăjduiți, este cinstit ca pe un făcător de minuni.

Te-ar mai interesa: Ai servit cina dar nu te-ai săturat? Nutriționiști...

Încă din vremea vieții sale mii de pelerini se îmbulzeau către mănăstirea Sarov pentru a-l vedea. La 70 de ani dupa adormirea sa întru Domnul (în anul 1833), dragostea față de el era atât de mare printre credincioșii ruși încât sute de mii de oameni au participat la slujba de canonizare a sfântului.

Sf. Serafim de Sarov – Despre dobândirea Duhului Sfânt | Român Ortodox

Rugăciune împotriva bolilor către Sfântul Serafim de Sarov

„O, preasfinte Cuvioase și de Dumnezeu purtătorule Părinte Serafim, caută din slava ta cea de sus către noi cei smeriți și neputincioși, împovărați cu multe păcate, care cerem de la tine ajutor și mângâiere.

Apropie-te de noi cu inima ta cea plină de bunătate și ajută-ne ca să păzim fără de prihană poruncile Domnului. Să ținem cu tărie credința ortodoxă, cu sârguință să-I aducem lui Dumnezeu pocăință pentru păcatele noastre în evlavie creștinească, cu harul bine să sporim și să fim vrednici de ajutorul și mijlocirea ta pentru noi înaintea lui Dumnezeu.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui chirurg oncolog: aceste 4 simpt...

O, Sfinte al lui Dumnezeu, Serafime, auzi-ne pre noi, cei ce cu credință și cu dragoste ne rugăm ție. Și nu ne trece cu vederea pe noi, cei ce avem nevoie de ocrotirea ta.

Acum și în ceasul sfârșitului nostru ajută-ne și apără-ne cu rugăciunile tale de săgețile cele pline de răutate ale diavolului, ca să nu ne stăpânească puterea lui ci, cu ajutorul tău, să ne învrednicim a moșteni fericirea lăcașurilor Raiului.

Te-ar mai interesa: Alimentul care RĂSPÂNDEȘTE CANCERUL în tot corpul....

Căci în tine ne punem astăzi nădejdea, Părinte milostive. Fii pentru noi cu adevărat călăuză spre mântuire și adună-ne la lumina cea neinserată a vieții veșnice prin mijlocirea ta cea bineplăcută, la Tronul Sfintei Treimi. Ca să slăvim și să cântăm împreună cu toți Sfinții Numele cel vrednic de închinare, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, în vecii vecilor. Amin”.

Te-ar mai interesa: Aceste pastile curăță și detoxifică ficatul, elimi...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private