Sari la conținut

Rugăciune puternică către Sfânta Parascheva. Se spune că, dacă te rogi cu tărie, moaştele Sfintei fac minuni

O rugăciune plină de putere către Sfânta Parascheva. În popor se spune că, dacă te rogi cu multă tărie, sfânta Parascheva face minuni. Sfânta Parascheva tămăduiește atât durerile sufletești, cât și cele trupești.

Creștini ortodocșii o sărbătoresc pe 14 Octombrie pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, ocrotitoarea spirituală a Moldovei. Parascheva a fost o călugăriță care a trăit în secolul al XI-lea doar 27 de ani. După două secole de la moarte i-a fost descoperit trupul nedescompus și de atunci a fost cinstită ca sfântă. Moaștele sale au fost aduse la Iași în secolul al XVII-lea de domnul moldoveanu Vasile Lupu.

Aceasta este o rugaciune puternica pe care o poti rosti pana in 14 octombrie, dar si in ziua Sarbatorii sau la nevoie.

Rugăciune puternică către Sfânta Parascheva

Se spune că, dacă te rogi cu tărie, moaştele Sfintei fac minuni. Iată o rugăciune pe care trebuie să o rosteşti dacă ai necazuri, vei primi ajutor rapid. Iată rugăciunea:

Rugăciune puternică către Sfânta Parascheva. „Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim.

Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor, cu bucurie sa slavim prea­sfant numele Tau in veci. Amin”, este rugăciunea puternică către Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Rugaciune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: