luni, iulie 6, 2020

Atunci când te simți fără puteri sau fără vlagă și simți că gândurile negre îți dau târcoale, există o rugăciune foarte puternică, de protecție, care te poate ajuta să treci cu bine peste obstacolele din viața ta. Este rugăciunea de dimineață a Stareților de la Optina, care funcționează foarte bine, mai ales dacă o spui din suflet. 

Rugăciunea Stareților de la Optina nu este foarte cunoscută, dar este incredibil de folositoare celor care trec prin clipe mai grele sau care vor să se protejeze de prezența gândurilor negre și a altor lucruri negative. Optina este cea mai cunoscută vatră duhovniceasă a Rusiei, de la începutul secolului al XIX-lea, stareții din cadrul ei fiind considerați mari povățuitori ai Rusiei și ai lumii la momentul respectiv. Se spune că această rugăciune este una dintre cele mai frumoase și cele mai puternice rugăciuni de protecție. Ea se spune de dimineață, iar efectul ei durează întreaga zi:

Citește și:

Doamne dă-mi sa întâmpin cu linişte sufletească tot ce-mi va aduce ziua de azi.

Doamne, dă-mi întru totul să mă supun voii Tale Sfinte.

În tot ceasul acestei zile povăţuieşte-mă şi ajută-mă în toate. Toate câte le voi auzi şi mi se vor întâmpla în această zi, învaţă-mă să le primesc cu sufletul liniştit şi cu credinţă tare, că pentru toate este Sfântă voia Ta. Continuarea pe elli.ro.

Parteneri