Sari la conținut

Rugăciunea făcătoare de minuni pentru Sfânta Maria. Îndeplinește orice dorință

rugaciune
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Credința prelungește viața, potrivit oamenilor de știință

Din cuprinsul articolului

Rugăciune Sfânta Maria. Pe 8 septembrie, creștinii ortodocși sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică. În această zi sfântă, rugăciunile rostite către Maica Domnului se îndeplinesc. 

Rugăciune Sfânta Maria

Iată rugăciunea dedicată Maicii Domnului despre care se spune că îndeplinește orice dorință:

Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

Se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi:

„Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”

Credincioșii țin candele aprinse în dreptul icoanei Fecioarei, apoi impart din fructele toamnei pentru morți.

De Sfânta Maria Mică, bărbații nu au voie să facă treabă în gospodarie, iar femeile nu trebuie să coasă sau să spele rufe. Dacă îți dorești să ai un copil, trebuie să te rogi neapărat în această zi. Se spune că femeile însărcinate se pot ruga și ele tot astăzi, pentru că Maica Domnului le va da să aibă parte de o naștere ușoară.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel