luni, martie 27, 2023

În timpul Postul Paştelui se spune că este bine să renunţi la mâncărurile de dulce, dar şi să te şi rogi! Rugăciunile către Dumnezeu fac minuni, mai ales dacă îți dorești noroc și sănătate în viața ta.

Postul Paştelui reprezintă o perioadă de curăţare a trupului şi a sufletului, iar rugăciunile spuse în post au o putere mai mare şi sunt ascultate de Dumnezeu.

Astfel, în timpul postului, este bine să rostim rugăciuni pentru a avea liniște şi sănătate în viața noastră.

Te-ar mai interesa: Noua variantă de tuberculoză pune toată lumea pe j...

Una dintre cele mai puternice rugăciuni spuse în Postul Paştelui este următoarea:

„Doamne şi Stăpânul vieţii mele, duhul trândaviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire şi al grăirii în deşert nu mi-l da mie. Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi al dragostei, daruieşte-l mie, robului Tău. Aşa Doamne, împărate, dăruieşte-mi ca să-mi văd greşelile mele şi să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat eşti în vecii vecilor. Amin.”

Este o rugăciune care îţi va da putere şi te va ajuta să fii protejat de rele în viaţă.

Rugăciunea pe care trebuie să o spui în fiecare vineri din Postul Paştelui. E de mare folos în problemele cu care te confrunţi.

Te-ar mai interesa: Horoscop 27 martie – 2 aprilie. Se anunță no...

Sursa: ortodoxia.me.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private