Sari la conținut

Rugăciunea care împlinește dorințe. Preot: 2 săptămâni la rând spune aceste 4 cuvinte! Vei vedea minunea!

rugaciune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Beneficiile rugăciunii dovedite științific.

Din cuprinsul articolului

Rugăciune făcătoare de minuni. Parintele Iosif Trifa este cunoscut mai ales ca cel care a intemeiat „Oastea Domnului”. Iosif Trifa s-a nascut in ziua de 3 martie 1888, in satul Certege, in judetul Turda. In dimineata zilei de 12 februarie 1938, parintele Iosif Trifa adoarme in Domnul, intr-o casa mica din Sibiu, fiind inmormantat in cimitirul central al orasului.

Preotul a lasăt moștenire multe învățături, cărți și pilde, printre care și o rugăciune scurtă făcătoare de minuni, care trebuie rostită două săptămâni la rând.

Inceputul şi temelia mântuirii noastre sufleteşti sunt înfrângerea, smerenia şi umilinţa, care purced din cunoaşterea şi recunoaşterea stării noastre celei păcătoase. „Aproape este Domnul de cei cu inima înfrântă şi pe cei smeriţi cu duhul îi va mântui” (Psalmi 33, 18). „Inima înfrântă şi smerită Dumnezeu nu o va urgisi” (Psalmi 50, 18).

Rugăciunea din 4 cuvinte

Un vestitor al Evangheliei l-a învăţat pe un mare păcătos să-şi înceapă îndreptarea rostind două săptămâni la rând o rugăciune din doar patru cuvinte: „Doamne, arată-mi inima mea!”. După două săptămâni, l-a aflat plângând cu amar. Îşi „aflase” inima. Această „aflare” este începutul mântuirii.

Cu această „aflare” s-a mântuit și vameşul. Când ai ajuns la „aflarea” aceasta, Duhul Sfânt te duce mai departe, în faţa iubirii lui Dumnezeu.

Un om care se roagă, care se uită spre Divinitate capătă o stare de liniște, se curăță de gândurile negre, alungă orice umbră din mintea și sufletul său, intră într-o stare de echilibru, de liniște, poate privi altfel lucrurile și acționează alt fel.

Este vorba de un ajutor Divin, de un ajutor real de Sus! Nu este numai psihoterapie, nu este numai sugestie. Este o transformare și un ajutor de Acolo!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel