Sari la conținut

Rugăciunea care se rostește de Înălțarea Domnului. Te scapă de toate necazurile dacă o rostești cu credință

rugaciune
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Rugăciunea pe care trebuie să rostești de Înălțarea Domnului! Se spune că este extrem de puternică și te scapă de toate necazurile dacă o rostești cu credință.

ÎNĂLȚAREA DOMNULUI. Stăpâne Doamne Iisuse Hristoase, Cel Ce, pogorându-Te din cer la cele de pe pământ ca om, ai înălţat, ca un Dumnezeu milostiv, firea noastră cea căzută, Cel Care apoi ai străbătut tăria cerului şi ne-ai unit pe noi cu Tatăl, la Tine cădem cu smerenie şi ne rugăm, Mântuitorule: trimite peste noi toţi Duhul Tău cel dătător de har, de lumină, de iubire şi de pace lăuntrică! Goneşte de la noi, ticăloşii, gândurile rele care ne tulbură, căci ştii, Cunoscătorule de inimi, cât de mare este războiul lăuntric la care suntem supuşi. Vindecă rănile noastre sufleteşti şi luminează ochii cugetelor noastre!

Rugăciunea pe care trebuie să rostești de Înălțarea Domnului! Tu ştii că însetează de Tine inimile noastre ca un pământ uscat! Aşadar, trimite harul Tău, Doamne, ca să ne sature foamea şi să ne adape setea, căci pe Tine Te dorim şi de Tine însetăm, Lumina Adevărului, Dătătorul mântuirii. Ajută-ne, Doamne, să ne trezim din somnul greu al păcatului şi să ne înălţăm cugetele şi simţirile noastre la cer, pentru a ne împărtăşi şi noi de bucuria veacului ce va să fie. Amin!, scrie despreortodoxie.

O zi plină de încărcătură simbolică

ÎNĂLȚAREA DOMNULUI. Joi, 10 Iunie iunie, ortodocșii sărbătoresc Înălțarea Domnului. Este o zi plină de încărcătură simbolică, însoțită și de foarte multe superstiții.

Înălțarea Domnului este una dintre cele mai importante sărbători ale creștinilor și are loc la 40 de zile după Paște. Înălțarea amintește de ziua în care Mântuitorul Iisus Hristos s-a înălțat la Ceruri de pe Muntele Măslinilor.

Înălţarea Domnului are loc la 40 de zile după sărbătorile pascale. Aceasta este ziua în care Mântuitorul Iisus Hristos s-a înălțat la Ceruri.

Înălțarea Domnului este una dintre sărbătorile cu dată schimbătoare din calendarul creștin ortodox.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel