Sari la conținut

Rugăciunea zilei de miercuri pentru iertarea păcatelor. Rosteşte-o dimineaţa pentru a scăpa de necazuri!

rugaciune
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

La mijlocul săptămânii este un prilej mai mult decât indicat pentru a rosti rugăciunea de miercuri, care va face minuni, având înalte puteri tămăduitoare.

Doxologia ne recomandă o minunată rugăciune de miercuri înălțată către Domnul nostru Iisus Hristos. Această rugă e îndreptată mai ales pentru iertarea păcatelor, și cum nu există om nevinovat, sigur îți va fi de folos.

Rugăciune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

”Doamne Atotputernice și Atotîndurate! Îmi aduc aminte că Te-ai născut Om din Sfânta Fecioară în peșteră și ai fost vândut cu treizeci de arginți de ucenicul cel viclean  ca să ne răscumperi pe noi, păcătoșii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta Te rog, îndură-Te de mine, păcătosul!

Primește, Doamne, această mică a mea rugăciune și umilită a mea voință, că mă întristez pentru că Te-am întristat și mă amărăsc pentru că Te-am supărat fără de număr.

La Tine, Prea Bunule Mântuitor, am toată speranța și cred că Tu, care din iubire de oameni ai primit să fii vândut pentru noi, Te vei îndura și de mine acum, ca să mă mântuiești de chinurile cele de veci și să mă învrednicești Împărăției Tale.

Nu Te depărta de la mine, Doamne, și ajută-mi ca în toate să fac voia ta și să nu Te mai răstingesc în toate zilele cu faptele mele cele păcătoase, nici să Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum făceau iudeii cei necredincioși în timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea păcătoasă să-Ți spăl picioarele cu lacrimile ochilor mei, pentru ca să mă învrednicesc a auzi și eu din gura ta cea dulce: Iertate-te să-ți fie păcatele… Amin.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel