duminică, noiembrie 27, 2022

S-a aflat cine este persoana din familia regală care a făcut comentarii rasiste despre Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle.

Camilla, Regina Consoartă, este cea care a făcut un comentariu rasist despre culoarea pielii a lui Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry.

Având în vedere comentariul nefericit al soției prințului Charles, ducele și ducesa de Sussex au preferat să se îndepărteze de familia regală și să fugă din Regatul Unit, decizie care ar fi fost decisivă în renunțarea la îndatoririle lor regale la începutul anului 2020.

Te-ar mai interesa: Un polițist îl desființează pe Culiță Sterp: Ar tr...

De când ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit în 2021, în interviul acordat lui Oprah Winfrey, că familia regală și-a exprimat „îngrijorarea” cu privire la culoarea pielii lui Archie atunci când s-a născut, au apărut mai multe zvonuri legate de cine ar fi putut face un astfel de comentariu; nume precum Prințesa Anne și Prințul Charles au ieșit la iveală, fără a fi confirmate vreodată.

Expertul regal Tom Bower a notat în ultima sa carte că ducesa de Cornwall a glumit despre cum ar arăta Archie la naștere.


Camilla „a glumit” despre culoarea pielii lui Archie

Comentariile rasiste ale Camillei au avut loc la ceva timp după ce Meghan și Harry au făcut publică relația lor, însă nu este clar dacă ducesa de Sussex era deja însărcinată cu Archie.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

Potrivit expertului regal Tom Bower, Camilla ar fi făcut un comentariu despre cum ar arăta părul viitorului copil al tânărului cuplu.

„În acele săptămâni, Harry a locuit cu Carlos și Camilla la Clarence House. În versiunea lui Harry, conversația a alternat între serios și glumă și a atins trei subiecte (…)

În primul rând, lui Harry i s-a spus că Meghan ar trebui să-și continue cariera de actor. În al doilea rând, nu se putea aștepta ca Scotland Yard să plătească automat protecția de 24 de ore a prietenei sale. Și în al treilea rând, potrivit lui Harry, cineva a speculat cum „ar arăta” viitorul său copil.

Te-ar mai interesa: Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Este cu 13 an...

Într-o versiune, Camilla a comentat: „Nu ar fi distractiv dacă fiul tău ar avea păr afro roșu?”, scrie Bower la un moment dat în cartea ei, relatează PageSix.

La început, prințul Harry a fost amuzat de comentariu, dar „mai târziu, reacția lui Meghan la acea conversație a transformat amuzamentul lui Harry în furie”.

Se crede că Ducele de Sussex o expune pe soția tatălui său drept rasistă în cartea sa, despre care se crede că va fi publicată la sfârșitul acestui an.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private