Sari la conținut

S-a infectat intenționat injectându-și salivă în nas. „Trebuie să călătoresc în străinătate pentru afaceri”

Din cuprinsul articolului

Deoarece varianta Omicron pare a fi mai blândă, spre deosebire de tulpinile anterioare, anumite persoane iau contact cu virusul, în mod intenționat, pentru a se infecta.

Aceste persoane sunt, bineînțeles, împotriva vaccinării. Specialiștii susțin că această acțiune poate pune în pericol viața oricui și nu este recomandată, ci dimpotrivă.

Deși varianta Omicron pare să nu provoace forme mai grave de boală, aceasta poate încă să ucidă, mai ales î n cazul persoanelor nevaccinate, susțin specialiștii.

Astfel, infectarea intenționată nu este deloc o acțiune benefică și poate fi chiar letală.

S-a infectat intenționat cu virusul!

Pieter Loridon este împotriva vaccinării. Dar este om de afaceri şi trebuie să călătorească din motive profesionale. Astfel, acest fost baschetbalist profesionist, acum în vârstă de 49 de ani, a decis să se infecteze voluntar cu Covid-19, informează lefigaro.fr.

„Nu, nu mă voi alătura societăţii de vaccinare. Trebuie să plec în străinătate pentru afaceri şi nicio persoană sănătoasă nu poate face asta fără vaccin. Aşa că optez pentru un booster natural pentru sistemul meu imunitar care funcţionează perfect pe variante”, a scris sportivul în social media.

Prin urmare, el a făcut totul pentru a contracta virusul şi şi-a injectat în nas salivă, adică secreţii provenind evident de la persoane pozitive.

Dar înainte de asta, Pieter Loridon a făcut mai multe sondaje pe conturile sale de Instagram şi Twitter, întrebând dacă injectarea voluntară a Covid-19 este o idee bună. Majoritatea răspunsurilor pe care fostul sportiv le-a primit au fost pozitive.

„Întrebare pentru un prieten. Îmbunătăţiţi-vă imunitatea naturală (după contaminarea tulpinii originale) infectându-vă cu bună ştiinţă cu varianta blândă a omicronului. Este aceasta o opţiune pentru persoanele sănătoase (fără injecţie/controlul sistemului imunitar) sub 50 de ani?”, a scris el, iar 70% dintre participanţi au răspuns pozitiv.

Decizia lui a stârnit furia oficialităţilor din Belgia, care îl consideră iresponsabil şi susţin că arată lipsă de respect faţă de personalul medical.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel