duminică, decembrie 4, 2022

Actorul Robbie Coltrane, care l-a interpretat pe Hagrid în filmele Harry Potter, a murit la vârsta de 72 de ani.

De asemenea, a apărut în drama de detectivi ITV Cracker și filmele James Bond Goldeneye și The World Is Not Enough.

Într-o declarație, agentul său Belinda Wright a confirmat că actorul a murit în spitalul de lângă Falkirk, în Scoția.

Ea l-a descris pe Coltrane drept un „talent unic”, adăugând rolul lui de Hagrid „a adus bucurie copiilor și adulților deopotrivă din întreaga lume”.

Te-ar mai interesa: Crește numarul celui mai agresiv val de infectii r...

„Probabil că va fi amintit cel mai bine în deceniile următoare ca Hagrid în filmele Harry Potter, un rol care a adus bucurie copiilor și adulților deopotrivă din întreaga lume, provocând un flux de scrisori ale fanilor în fiecare săptămână timp de peste 20 de ani”, a spus agentul actorului.


S-a stins din viață un actor celebru

Starul Harry Potter, Daniel Radcliffe, i-a adus un omagiu lui Coltrane într-o declarație, spunând: „Robbie a fost unul dintre cei mai amuzanți oameni pe care i-am întâlnit și obișnuia să ne facă să râdem constant când eram copii pe acel platou.

„Am amintiri deosebit de plăcute cu el când ne ținea moralul pe Prisoner of Azkaban, când ne ascundeam cu toții de ploaia torențială ore în șir în coliba lui Hagrid și el spunea povești și făcea glume pentru a menține moralul ridicat.

Te-ar mai interesa: „Chirurgia nu vindecă cancerul”. Se poate supravie...

„Mă simt incredibil de norocos că l-am întâlnit și să lucrez cu el și foarte trist că a decedat. A fost un actor incredibil și un bărbat drăguț”.

Colega vedeta din Harry Potter, Emma Watson, a spus: „Robbie, dacă voi ajunge vreodată să fiu atât de amabilă cum ai fost tu cu mine pe un platou de filmare, promit că o voi face în numele și memoria ta”.

Ea i-a adus un omagiu lui Coltrane pe Instagram spunând că „nu există Hagrid mai bun” și că „a fost o bucurie să fie Hermione”.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din vinetele congelate. Nu mai c...

„Îmi va fi foarte dor de dulceața ta, de poreclele tale, de căldura ta, de râsetele tale și de îmbrățișările tale.”

Scriind pe Twitter, autorul Harry Potter, JK Rowling, l-a descris pe Coltrane drept un „talent incredibil” și „un complet unic”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private