Sari la conținut

S-a trezit din comă şi a aflat că este însărcinată în trei luni dar nu-şi aminteşte cine e tatăl copilului

Gemma Holmes a fost victima unui cumplit accident, iar medicii au crezut că nu va mai putea fi salvată. Femeia care şi-a rupt spatele, a intrat în comă şi s-a trezit după şase săptămâni când a descoperti că este însărcinată în trei luni.

În timp ce era în spital, testele au arătat că este gravidă, dar medicii nu au putut să o informeze în legătură cu sarcina, astfel încât decizia de a păstra copilul a fost luată de mama tinerei. „Medicii au spus că era mai bine să facă avort pentru că Gemma nu putea să facă operaţia la spate până la naştere”, a spus mama sa Julie.

Când s-a trezit din comă, Gemma a fost informată că va deveni mămică, însă nu şi-a putut aminti cine este tatăl. Nu-şi putea aminti de fapt ce s-a întâmplat în ultimii trei ani din viaţa sa dar a decis să păstreze copilul. ,,Mi-am spus că dacă micuţul a supravieţuit acestui accident atunci înseamnă că aşa trebuia să fie”.

Citeste si:

În luna mai a acestui an a dat naştere unui băieţel sănătos. „Ruben este micul meu miracol”, a spus tânăra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.