joi, decembrie 2, 2021

Şefii au adesea impresia că dacă îşi lasă angajaţii să lucreze de acasă aceştia devin mai puţin productivi. Mitul acesta este demontat conform unui studiu de la Universitatea din Illinois.

Profesorul

Te-ar mai interesa: Vaccinare obligatorie din februarie? O altă țară e...

Ravi S. Gajendran şi echipa sa au dezvoltat o reţea care conecta 323 de angajaţi şi 142 de supraveghetori din organizaţii diferite. Ei au ajuns la concluzia că cei care lucrează de acasă se simt mult mai determinaţi să se evidenţieze şi menţin acelaşi nivel de productivitate. Studiul a mai determinat şi că cei care lucrează acasă şi au o bună relaţie cu superiorul lor sunt la fel de productivi ca şi când ar lucra de la birou.

Interesant este şi faptul că dacă un angajat nu are o relaţie perfectă cu şeful, lucrul de acasă îl ajută să îşi îmbunătăţească performanţele. Când şeful spune “Ok,

Te-ar mai interesa: Vaccinarea anti-COVID va deveni obligatorie în U.E...

te voi lăsa să lucrezi de acasă”, se îmbunătăţeşte modul de lucru al angajatului deoarece se simte dator să lase o impresie bună.

Ana Maria Niţu

Sursa : http://www.medicaldaily.com

 

Te-ar mai interesa: Cu toții facem această greșeală! Cum se gătește co...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri