Sari la conținut

Salarii și de 10.000 de lei pe lună la o companie din România care face angajari

Din cuprinsul articolului

Salarii și de 10.000 de lei pe lună. Una dintre cele mai importante lanțuri de magazine de bricolaj din România, Dedeman, demarează o serie extinsă de recrutări, oferind salarii atractive.

Postul de consilier de vânzări, spre exemplu, vine la pachet cu un salariu lunar de 6.000 de lei. În același timp, pentru poziția de project manager se poate câștiga peste 10.000 de lei, potrivit capital.ro. 

Una dintre cele mai căutate poziții în prezent este cea de project manager, unde angajații beneficiază de un salariu lunar de 9.980 de lei din partea Dedeman. Pe lângă acesta, primesc bonuri de masă în valoare de 600 de lei și un bonus anual de 47.000 de lei.

De asemenea, postul de casier la sediul din București vine cu un salariu lunar de 2.400 de lei, la care se pot adăuga tichete de masă și bonusuri în funcție de performanță.

Cum se fac angajările

Cerințele pentru candidați includ experiență într-un domeniu similar, cunoștințe în materialele de construcții, orientare către client, spirit de echipă, responsabilitate și onestitate, studii medii și abilități de comunicare.

Ce privește programul de lucru, este necesar să se fie disponibil pentru ture, inclusiv în weekend. Responsabilitățile includ scanarea corectă a produselor și cantităților, încasarea contravalorii mărfii și emiterea bonului fiscal sau a facturii, întocmirea documentelor de casă și gestionarea monetarului.

Pentru poziția de consilier de vânzări în București, candidații trebuie să fie capabili să întâmpine clienții cu promptitudine și amabilitate, să ofere consultanță, să contribuie la realizarea comenzilor de aprovizionare, să recepționeze marfa, să actualizeze etichetele de preț, să gestioneze promoțiile și să participe la curățenia pe raion.

Dincolo de aspectele legate de recrutare, Dedeman se pregătește să construiască cel mai avansat magazin al său din țară în Dumbrăvița, conform anunțului făcut de primarul comunei, Horia Bugărin. Această extindere majoră a infrastructurii comerciale reprezintă o investiție semnificativă în sectorul privat, fiind planificată în apropierea magazinului IKEA.

Fondatorii Dedeman, Dragoș și Adrian Pavăl, au început cu un butic „de toate” în Bacău în 1992. În prezent, afacerea lor domină piața de retail în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare cu brandul Dedeman și o rețea de 60 de magazine în întreaga țară.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel