Sari la conținut

Salata de fructe care te scapa instant de balonare

Squeeze Into Jeans

Desi multe persoane se baloneaza de la fructe, in general, exista o salata speciala care te ajuta sa scapi de balonare. Iata ce contine si cum se prepara!

 INGREDIENTE

Papaya – acest fruct tropical contine o enzima denumita papaina care ajuta la descompunerea nutrientilor din mancare, mai ales a nutrientilor, imbunatatind digestia. Papaina din fructul papaya actioneaza si ca un usor diuretic natural, eliminand si surplusul de apa din organism.

Ananas – fructul contine o enzima denumita bromelaina care contribuie la randul sau la descopunerea produselor alimentare, inlesnind digestia. Asta inseamna mai putine gaze eliberate in stomac, deci reducerea starii de balonare in general.

Banana – in mod nedrept, banana a primit reputatia de fruct bogat in zahar, in carbohidrati, dar nu ar trebui evitata, ci doar consumata cu moderatie! O banana contribuie la reducerea balonarii datorita continutului de potasiu, un mineral care ajuta la eliminarea apei retinute in exces in corp. Banana este un fruct ideal mai ales in acele zile in care ai mancat foarte sarat.

Pepene galben – bogat in potasiu, pepenele galben are si un continut ridicat de apa care ajuta la eliminarea toxinelor din organism, inclusiv a reziduurilor si a gazelor.

Afla ce fructe mai contine salata, care sunt cantitatile si cum se prepara pe lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel