Sari la conținut

Problemele de sănătate cu care se confruntă Sânziana Bruiană, după 8 ani de alăptare. Cu toate acestea, nu vrea să se oprească aici!

Sursă foto: Sânziana Buruiană Facebook

Sânziana Buruiană, în vârstă de 38 de ani, alăptează de opt ani. ”Nu mă opresc, le dau până vor dori ele”, a comentat blonda.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf. Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia.

Sânziana Buruiană își alăptează încă fetițele, anul acesta împlinind 8 ani de când alăptează. Dar Blondina nu vrea să se oprească aici!Sânziana Buruiană își dorește să intre în Cartea Recordurilor în materie de alăptat. Aceasta a declarat că ar fi dispusă să o facă timp de 10 ani de zile.

„Continui și anul acesta cu alăptatul. Fetița cea mică merge deja la grădiniță, dar văd că nu renunță. În continuare vrea. Ea are trei anișori, dar cred că o să o urmeze pe surioara pe care am alăptat-o până pe la 6 ani.

Se pare că am fost norocoasă, pentru că multe mămici renunță la alăptat, pentru că aspectul nu va mai fi același și se gândesc că nu e ok să alăptezi. Eu sunt destul de mulțumită, nu mi s-au întâmplat modificări așa extrem de mari din punctul ăsta de vedere ca să renunț la alăptat.

În schimb, sunt ceva probleme cu calciul, cu dinții, după atâția ani de alăptat. Trebuie să iau niște suplimente, niște vitamine. Observ că îți mănâncă din calciu.”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Wowbiz.ro.

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Pe 1 ianuarie 2024, Sânziana Buruiană a sărbătorit un impresionant prag de opt ani de când alăptează neîntrerupt. Această realizare depășește cu mult standardele obișnuite și surprinde atât publicul român, cât și pe cel internațional.

„Până nu termini de rezolvat problemele copiilor nu te poți relaxa! Abia după ce-i bagi la somn poți să te ocupi și de viața ta, până atunci nu ai cum! Să mă vezi după o zi de muncă, atunci când trebuie să le rezolv la fiecare problemele, dacă mai sunt în formă! Nu ai cum! La 12 noaptea pot să mă relaxez și eu împreună cu soțul!”, a mărtirisit Sânziana.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel