Sari la conținut

Săptămână grea pentru zodie. Numerolog: Bătălii furtunoase

zodii
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Horoscop RUNE 27 Februarie-5 Martie. Prezent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul va găsi în sfârșit răspunsul la problema care l-a frământat pe el de mai multă vreme și pe care acum o poate rezolva numai dacă se angajează într-o discuție sinceră și cu ceilalți membrii de familie sau cu prieteni, cu apropiați. Să ne acționeze singur, pentru că nu va rezolva singur. Are nevoie de ajutoare și ajutoarele sunt în jurul lui.

Horoscop rune pentru Taur

Pe Tauri i-a lovit norocul. Au o săptămână în care pot face toate năzdrăvăniile, deoarece au Wunjo. Dacă din întâmplare v-a ieșit acest simbol, ați câștigat pe toate planurile, să fiți siguri. Nu să credeți, să fiți siguri. Aici nu mai merge cu povești, ci cu certitudini.

Horoscop rune pentru Gemeni

Gemenii să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante, cât de curând. Fiți pregătiți să întâmpinați această schimbare. Nu prea le arde lor de schimbări, dar n-au ce să le facă.

Horoscop rune pentru Rac

Racul e pus pe scandal. O săptămână e nervos, are bătălii furtunoase. Să rămână calmi, pentru că totul se aranjează.

Horoscop rune pentru Leu

Pentru Lei, cadouri, surprize sau o sumă de bani importantă. Asta înseamnă că vor primi și alte vești bune. Au trecut sărbătorile, dar merge.

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara își pune coada pe spinare și începe să caute un apartament, o casă nouă. Dar sunt și Fecioare care vor dori să schimbe locul de muncă, deci un serviciu mai favorabil. În tot cazul, Fecioarele vor acționa fantastic de favorabil într-o problemă care îi interesează. Deci câștigurile sunt tot de partea lor. Că e una, că e aia, dar pot să fie și ambele – și casă și serviciu. Acelea sunt cele mai norocoase Fecioare.

Horoscop rune pentru Balanță

Balanțele au intrat în grațiile unor persoane. O certitudine spune că cineva care se gândește intens la tine îți va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii vor primi un mesaj misterios, la fel cum sunt și ei. Fiți pregătiți să-l recepționați. Chiar dacă ați auzit că ați primit un mesaj, nu spuneți că-l citiți mai târziu. E urgent să-l citiți acum, că nu știți ce vă așteaptă. Lucruri bune vin și le pierdeți. O mică bătălie acolo. Nu fiți îngrijorați, pentru că veți câștiga, în mod sigur.

Horoscop rune pentru Săgetător

Săgetătorii vor avea o săptămână plină de surprize plăcute. Vin schimbări importante și pentru ei, dar trebuie să aibă răbdare și să își păstreze aura pozitivă.

Horoscop rune pentru Capricorn

O suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Trebuie să fiți pregătiți pentru ele. Capricornii nu prea acceptă schimbările, dar și când vin, le provoacă și le amplifică.

Horoscop rune pentru Vărsător

Vărsătorul trebuie să lase grijile legate de trecut, toate problemele care-i frământă, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Horoscop rune pentru Pești

Trebuie să aveți răbdare. Nu forțați mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru Peștii care știu să aștepte, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel