Categories: Stil de viaţă

Șapte alimente care au același efect ca pilula albastră, fără efecte secundare

Nimic nu poate fi mai stânjenitor pentru un bărbat decât un eșec în dormitor. Cu toate acestea, rușinea trebuie înlăturată imediat, iar medicul trebuie consultat cât mai repede cu putință. Vă puteți confrunta cu o problemă intimă gravă

Gabriel Fereşteanu

Unele cauze pot fi tratate cu succes fără ajutorul medicului. Oboseala poate fi motivul lipsei randamentului sexual. O perioadă obositoare și stresantă vă poate afecta apetitul și își poate pune amprenta pe întregul act.

Un alt factor este alcoolul. Consumat în cantități excesive, alcoolul va determina o erecție scăzută sau o ejaculare tardivă. Unele medicamente pot afecta negativ organismul și performanța sexuală. Un tratament poate avea efecte adverse, printre care se numără și repetarea eșecului sexual.

Cauze

Tulburările de ejaculare

Există mai multe tipuri de tulburări de ejaculare: ejacularea precoce (are loc înainte sau imediat după penetrare), ejacularea tardivă (are loc foarte greu), ejacularea retrogradă (atunci când sperma este forțată în vezica urinară, nu prin uretră). Cea mai întălnită formă este ejacularea precoce. 1 din 2 bărbați suferă de această disfuncție. În general, este cauzată de nervozitatea bărbatului cu privire la actul sexual pe care îl va performa.

Disfuncția erectilă

Disfuncția erectile înseamnă incapacitatea de a menține o erecție. Ea este cauzată în general de boli cronice, boli care afectează circulația sangvină, dar și de factori psihologici (stres, anxietate, depresie).

Dorința sexuală inhibată

Dorința sexuală inhibată/pierderea libidoului presupune scăderea interesului pentru activitatea sexuală. Este cauzată atât de factori fizici, cât și de factori psihologici (anxietate, depresie, probleme în viața de cuplu), fiind asociată cu nivelul scăzut de testosteron.

REMEDII

  1. Busuioc – Busuiocul redă tonusul și apetitul sexual, sporește energia masculină. 5-6 grame de pulbere de busuioc amestecate cu 2 linguri de miere sunt un afrodisiac puternic.
  2. Semințe de morcov – Morcovul era folosit de către greci și români pentru a vindeca impotența masculină și pentru a spori apetitul sexual. O cură cu morcovi timp de aproximativ două luni va aduce roade vizibile.
  3. Fructe Goji – Ingredient sexual tonic, plin de savoare și energie. Starea de spirit va fi imediat îmbunătățită după consumarea lor. Intensifică producerea testosteronului, deci reprezintă un stimulant excelent pentru sexul puternic.
  4. Ghimbir – Sporește dorința și excitarea. Aduce beneficii înaintea unei partide datorită conținutului său. Se recomandă consumul rădăcinii de ghimbir în formă crudă, fiartă sau cristalizată în mâncăruri ușoare.
  5. Cafea – Cafeina stimulează mintea și trupul. Ea induce o stare euforică prin îndepărtarea oboselii și creșterea apetitului sexual. Înlocuiți micul dejun cu o cafea aromată care va stârni pasiunea.
  6. Usturoi – Este unul dintre cei mai buni stimulanți pentru sex. Sporește excitația, dar asigură și o rezistență mai bună în timpul actului.
  7. Țelină – Reglează funcțiile sexuale și stimulează organismul să producă feromoni în mod natural. Amplifică dorința sexuală, intensifică orgasmul și îmbunătățește performanțele sexuale. Mai este denumită „Viagra naturală”.

Recent Posts

Aceasta este cea mai importantă vitamina pentru inimă după 60 de ani

Studiul, publicat în British Medical Journal, a pus în lumină potențialul vitaminei D de a…

1 minut ago

Cele mai supărăcioase zodii. Nu le convine nimic și se enervează din orice

V-ați întrebat vreodată de ce unii oameni par să se supere mai ușor decât alții?…

32 de minute ago

Fenomenul despre care Nikola Tesla a avertizat și care ne-ar putea îmbolnăvi pe toți

Pe rețelele de socializare, sute de internauți susțin că frecvența electromagnetică a Pământului s-a schimbat.…

o oră ago

Alimente de post pe care să NU le mănânci în Săptămâna Mare. Amintesc de chinurile Mântuitorului

Săptămâna Patimilor, cuprinsă între 29 aprilie și 4 mai 2024, reprezintă cea mai însemnată perioadă…

2 ore ago

Momente de cumpănă pentru două zodii. Se întoarce roata destinului

Momente de cumpănă pentru două zodii. Mariana Cojocaru spune că este posibil să apară eventuale…

2 ore ago

Horoscopul săptămânii 29 aprilie-5 mai 2024. Provocări şi schimbări

Provocările vor fi la ordinea zilei pentru cele mai multe dintre zodii, în contextul în…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Boala somnului