marți, iunie 15, 2021

Infidelitatea a fost intens cercetată în ultimii ani, deoarece oamenii vor să înțeleagă de ce și cum înșală anumite persoane.

Unele dintre concluziile la care au ajuns oamenii de știință, în urma studiilor

efectuate, sunt de-a dreptul surprinzătoare. Acestea sunt cele mai fascinante lucruri despre infidelitate, conform huffingtonpost.com, de care mai mult ca sigur nu aveați habar.

1. Poți fi predispus genetic pentru a înșela. Dacă ai tendința să fii infidel, atunci află că poți da vina foarte ușor pe genele tale. Cercetătorii de la Universitatea Binghamton au descoperit că jumătate dintre oamenii cu gena DRD4, cunoscută și ca gena celor în căutare de provocări riscante, sunt mai predispuși la promiscuitate.
2. Femeile cred că bărbații cu vocea groasă sunt mai tentați să înșele. Un nou

studiu publicat în revista “Diferențe Individuale și de Personalitate” arată că femeile îi percep pe bărbații cu voce baritonală mai predispuși să fie infideli.
3. O aventură mărește riscul de fractură de penis. Infidelitățile nu frâng numai inimi, ci și penisuri. Medicul Andrew Kramer, urolog la Universitatea Medicală din Maryland, a studiat 16 cazuri de fractură de penis între 2007 și 2011, care au necesitat intervenție chirurgicală. Jumătate dintre acei bărbați au recunoscut că și-au accidentat organul sexual în timpul unei relații extraconjugale.
4. Infidelii cred că partenerul

oficial este mai atrăgător decât cel cu care au o aventură. Un website matrimonial, Victoria Milan, a intervievat peste 4.000 dintre membrii săi și au aflat că oamenii care înșală nu o fac pentru că vor să fie cu cineva mai frumos. Dimpotrivă!
5. Bărbații infideli sunt mai predispuși la atacuri de cord. Un studiu al Universității din Florența arată că moartea care survine în timpul unei partide de sex este mai frecventă în cazurile în care bărbat este în pat cu amanta, decât cu iubita sau soția.
6. Femeile sunt mai tentate să înșele dacă și mamele lor au făcut la fel. Un alt studiu,

realizat de un website matrimonial din Marea Britanie, Illicit Encounters, pe 2.000 din membrii săi, a descoperit că 73% dintre femeile, care au recunoscut că au avut o aventură, au avut mame care au fost la rândul lor infidele.
7. Miercurea este ziua cea mai predispusă la înșelat. Un alt site de matrimoniale, Ashley Madison, a realizat un sondaj printre membrii săi și a descoperit că aceștia erau mai tentați să-și înșele partenerul într-o zi de miercuri. Mai exact, între orele 17.00 și 19.00.

Ultimele stiri

Parteneri