sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Scadal de proporții în TVR. Cel mai cunoscut prezentator sportiv din România, Marian Olaianos, este acuzat că a bruscat o colegă de la Departamentul Cultural. La rândul său, celebrul comentator își acuză colega de hărțuire sexuală.

Marian Olaianos, cercetat disciplinar după ce ar fi bruscat o colegă din TVR. Unul dintre cei patru comentatori desemnați să meargă la Campionatul Mondial este implicat într-un scandal imens şi ar putea rata deplasarea în Qatar.

Te-ar mai interesa: Clipe dificile pentru Cristina Șișcanu și Mădălin ...

Marian Olaianos a fost acuzat de Nadine Vlădescu, o angajată de la Secția Cultural, că ar fi bruscat-o. Aceasta susține că a fost lovită și și-a scos inclusiv un certificat medico-legal, după care a depus o plângere la conducerea TVR, scrie GSP.

În replică, Marian Olaianos ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a TVR un dosar de apărare, în care a dezvăluit că ar fi fost hărțuit sexual de colega lui, aducând ca probe mai multe mesaje de pe WhatsApp, cu tentă sexuală pe care le-ar fi primit.

„Se pare că, deranjat de insistențele acesteia, Marian ar fi cedat nervos și la un moment dat i-ar fi pus mâna în gât. Toată scena s-a petrecut chiar pe holurile televiziunii publice”, au povestit surse din TVR pentru GSP.

Te-ar mai interesa: HOROSCOP 26 noiembrie: Luna traversează zodia Capr...

Dan Turturică, directorul general al TVR ,a solicitat demararea unei anchete în regim de urgență şi vrea ca Marian Olaianos să fie scos din echipa pe care postul public o va deplasa în Qatar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private