sâmbătă, septembrie 25, 2021

Scandal la Casa Regală! Meghan Markle acuză familia regală de rasism: „Au fost îngrijorări despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui Archie”.

Într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey pentru CBS, Meghan Markle a făcut o serie de acuzații uimitoare care implică familia regală britanică. Soția prințului Harry a dezvăluit că a vrut să-și pună capăt zilelor, când era însărcinată în cinci luni cu primul său copil. Ea a cerut ajutor în instituție, însă a fost refuzată.


Scandal la Casa Regală!

„Mi-a fost rușine să o spun atunci, mai ales să recunosc în fața lui, pentru că știu cât de mult a suferit, dar știam că dacă nu spun aș face-o. Pur și simplu nu voiam să mai trăiesc! Nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare.

Şi m-am dus să văd instituţia şi am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a povestit Meghan Markle.

Meghan Markle acuză familia regală de rasism

Fosta actriță a mărturisit, deasemenea, că a fost șocată să afle că fiul ei, Archie, nu va primi titlul de prinț și nu va beneficia de protecție. Mai mult de atât, Casa Regală își făcea probleme în privința culorii celui mic.

„În timp ce era în discuție faptul că el nu va beneficia de protecție și de titlu, auzeam că există discuții și griji și despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui Archie când se va naște”.

Întrebată ce îşi imaginează că gândeşte palatul regal despre luările ei de poziţie, Meghan Markle a răspuns:

„Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi”, a mai spus aceasta.

„Nu am făcut-o să plângă pe Kate. Ea m-a făcut să plâng pe mine!”

Meghan Markle a recunoscut că Regina Elisabeta a II-a s-a purtat frumos cu ea și a făcut-o să își aducă aminte chiar de bunica ei.

”Există familia și oamenii care conduc instituția. Sunt două lucruri separate și este importante să le diferențiem. Regina, de exemplu, s-a comportat minunat cu mine mereu”. i-a spus ducesa de Sussex lui Oprah Winfrey.

Deasemenea, soția prințului Harry a lămurit povestea legată de faptul că ar fi făcut-o să plângă pe Kate Middleton.

„S-a întâmplat pe dos. Era o săptămână grea, planificam nunta și era supărată dintr-un motiv anume. Dar și-a asumat. Și și-a cerut scuze și mi-a adus flori. M-a făcut să plâng. Chiar mi-a rănit sentimentele”, a mai spus Meghan.

Cei doi soți au dezvăluit că s-au căsătorit în privat cu trei zile înainte de marea nuntă regală și au anunțat că Meghan va aduce pe lume o fetiță, în vară.

 

 

Ultimele stiri