miercuri, octombrie 20, 2021

Scandal la Serviciul de Ambulanță Timiș, după ce o angajată a refuzat testarea. „Femeia de serviciu este o nevaccinistă din Piaţa Operei”, spune șeful SAJ Timiș.

Mirela Păun, care lucrează la Serviciul

de Ambulanță Timiș ca îngrijitoare, a iscat un adevărat scandal în momentul în care i s-a cerut să se testeze Covid. Păun consideră că este discriminată și a explicat de ce nu vrea să se supună acestei reguli.

ingrijitoare timis

Scandal la Serviciul de Ambulanță Timiș: „Au tras de mine să mă scoată afară din unitate”

„Atâta sunt de josnici. Am zis: plec frumos. Desfaceți-mi contractul de muncă. Nu, atunci pleacă acum, te scoatem așa fără, au chemat jandarmeria să mă scoată. Au tras de mine să mă scoată afară din unitate.

Nu accept, este o discriminare, este un abuz. Sunt sănătoasă, nu am simptome, chiar

nu vreau să mă supun acestui test. Ori te vaccinezi, ori te testezi, ori nemotivat. Pleci acasă nemotivat. Am spus nu accept niciuna. Eu am venit să lucrez, nu plec nemotivat, defaceți-mi contractul de muncă. Și îmi spuneți acolo motiv pentru că nu mă testez.

Acum trebuie să ne testăm, astea sunt regulile și eu mă supun. De câte ori trebuie să ne testăm ca să ne protejăm și să-i protejăm pe ceilalți”, a declarat angajata SAJ Timiș, potrivit Digi 24.

Încă o premieră pentru Timișoara! Capitala Banatului, la același nivel cu Bucureștiul!

Șeful SAJ Timișoara: „Femeia de serviciu este o nevaccinistă din Piaţa Operei”

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timiş,

Iancu Leonida, femeia nici măcar nu trebuie să suporte costul testului, care este asigurat de instituţie. Cu toate acestea, femeia de serviciu refuză să fie testată.

„Femeia de serviciu, culmea. Într-o unitate strategică de interes naţional în stare de alertă, femeia de serviciu care face curăţenie între medici şi asistente şi care îi poate infecta pe toţi creează probleme.

Nefiind vaccinată, am supus-o testării cu ce test vrea ea. Este o ambiţie, este o nevaccinistă din Piaţa Operei care şi în primăvară vorbea la microfon. E o femeie conflictuală”, a declarat şeful SAJ Timiş, Iancu Leonida, potrivit Adevărul.

Șeful de sindicat: „I-am spus că poate să îşi pună în pericol familia”

Victor Ţepeş, liderul de sindicat de la Serviciul de Ambulanţă Timiş, se opune, la rândul său, vaccinării obligatorii. Cu toate acestea, în acest caz, se situează de partea conducerii instituţiei. Liderul de sindicat a anunțat că sindicatul acceptă testarea personalului nevaccinat cu condiţia ca angajaţii să nu fie puşi la plată.

„Doamna nu vrea să fie testată. Nu pot să o ajut în cazul ăsta pentru că încălcăm nişte reguli. Am avut o discuţie cu dânsa, i-am spus că poate să îşi pună în pericol familia. Mi se

pare corect să fim testaţi atât timp cât nu suntem vaccinaţi.

Doamna spune că nu vrea să se testeze pentru că nu vrea să fie scobită în nas la fiecare trei zile”, a declarat liderul de sindicat de la SAJ Timiş.

Ultimele stiri