miercuri, septembrie 28, 2022

Scandal uriaș! Viviana Sposub îi declară război Andreei Bălan după acuzațiile grave pe care artista i le-a adus lui George Burcea.

Andreea Bălan susține că fostul ei soț, George Burcea, a venit în starea de ebrietate să își ia fetițele și le-ar fi traumatizat spunându-le lucruri urâte.

Mai mult decât atât, Andreea Bălan susține că George Burcea a intrat în curtea casei sale, deși acest lucru nu îi este permis.

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

„A început să țipe repetitiv”

„Acum 15 minute, am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine).

Timp de doi ani, a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a scris Andreea Bălan într-un story pe Instagram.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

Viviana Sposub, actuala lui George Burcea, a sărit imediat în apărarea iubitului său și spune că acuzațiile Andreei Bălan sunt false.

„Refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta”

Scandal uriaș! Viviana Sposub o desființează pe Andreea Bălan: „Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și sper să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană beată ar venit să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile”, a scris Viviana Sposub.

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private