miercuri, noiembrie 30, 2022

Ceaiul verde are proprietăți incomensurabile și pe lângă faptul că te ajută să te detoxifiezi, să dai jos kilogramele în plus, acesta te poate ajuta în rutina ta pentru frumusețe. Te scapă de acnee, puncte negre și alte neplăceri ale tenului, deoarece este foarte bogat în anti-oxidanți. Iată cum să-l prepari

  1. Mască de clei și ceai verde

Ai nevoie de argila pentru față, pe care o găsești la plafar sub formă de pudră. Instrucțiunile despre prepararea argilei vor fi pe pachet, dar ca acesta să aibă efectul dorit, trebuie să amesteci pudra cu ceaiul verde. Ceaiul verde trebuie să îl prepari foarte tare, din 3 pliculețe într-o jumătate de cană de apă. Aplică pasta obșinută pe ten și ai grijă să eviți zona ochilor și a buzelor. Stai așa 15 minute, apoi, clătește cu apă rece. Folosește masca de 2 ori pe săptămână.

Te-ar mai interesa: RUNE: Atenționări pentru acești nativi! Dacă exist...

2. Toner 

Pentru cele cu tenul sensibil, tonerul din ceai verde și oțet de mere te va ajuta. Usucă coșurile și curăță tenul în profunzime. Fierbe ceaiul cu 3 pliculețe de ceai verde într-o jumătate de cană de apă și adaugă o linguriță de oțet de mere. Pune conținutul într-o sticluță după ce se răcește și folosește-l. Aplică pe față și lasă-l să acționeze timp de jumătate de oră, apoi clătește-te cu apă caldă

3. Infuzie cu ceai verde

Prepară ceaiul exact cum ți-am spus și stai cu fața deasupra oalei cât timp ceaiul este cald. Pune un prosop deasupra capului pentru a maximiza tot aburul. Aburul va avea efect detoxifiant și îți va curăța fața.

Te-ar mai interesa: Operația de cataractă are loc în 10 minute și este...

A.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private